Business Consultant Manager

Jobbeskrivelse

Vil du have indflydelse på udviklingen og implementeringen af nogle af de største IT-løsninger i Danmark? Netcompany er ikke kun i gang med at digitalisere Danmark, men hele Europa. Med den opgave følger et stort ansvar – og vi mangler erfarne kræfter til at løfte dette!

Arbejdsopgaver og teknologier
Du vil sammen med vores øvrige Business Consultants blive del af et stærkt team, hvor du vil få indvirkning på både vores kunder, deres løsninger samt det team som leverer dem. Vi arbejder struktureret med de mest effektive metoder indenfor IT-implementering, herunder særligt projekt- og forandringsledelse.

Du får en omskiftelig hverdag med opgaver der kan spænde bredt, men som altid fokuserer mest på at levere værdi til vores kunder. Din dagligdag kan bl.a. omfatte:

  • Strategiske samt operationelle opgaver relateret til forandringsledelse og gevinstrealisering hos kunden
  • Projektledelse af implementeringsprojekter
  • Teamledelse, hvor dine opgaver særligt vil være at lede, coache og drive et team imod projektets mål
  • Deltagelse i forretningsudvikling, præsentationer for kunder og tilbudsskrivning
  • Deltagelse i rekrutteringsaktiviteter og medarbejderudvikling

Om dig
Da dit daglige arbejde vil udspringe af at implementere nogle af Danmarks mest komplekse IT-løsninger i virksomheder og organisationer, er det vigtigt at du er resultatorienteret, samtidig med at du er god til at opbygge tillid, og at du kommunikerer klart og skarpt, både mundtligt og skriftligt.

For at udfylde rollen, forestiller vi os at du:

  • Har færdiggjort en relevant kandidatuddannelse
  • Har mindst 5 års relevant arbejdserfaring indenfor konsulentbranchen; gerne i regi af et større konsulenthus med eksterne kunder i en IT-transformationskontekst
  • Har erfaring med succesfuld projekt- og/eller forandringsledelse af større og mindre projekter med team lead ansvar
  • Har erfaring med håndtering af mange forskellige stakeholders i en større organisatorisk og IT-kritisk sammenhæng
  • Besidder stærke evner indenfor formidling, undervisning og facilitering på dansk og engelsk, både på skrift og i tale samt virtuelt såvel som fysisk

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nye kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning
Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle. #LI-SA2

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share