Bid Manager

Selskapsbeskrivelse

Netcompany jobber med noen av de mest spennende, innovative og anerkjente bedriftene i Europa. Vårt fokus er å hjelpe kunden med å utnytte teknologi på best mulig måte, og vi er anerkjent for å bidra til å transformere IT-sektoren.

Vårt omdømme er bygget på tryggheten om at Netcompany leverer til avtalt tid og de kjerne kritiske systemene er av høy kvalitet!

Netcompany har ambisiøse vekstplaner de neste årene, og vil fortsette å vinne og levere viktige og samfunnskritiske prosjekter - dette fører til mange spennende og utfordrende muligheter!

Jobbeskrivelse

Netcompany søker en Bid Manager som kan bidra til at vi leverer de beste løsningene til våre kunder og fortsetter vår suksess! Med base i Oslo er dette en flott mulighet til å bli med i en av de mest spennende, nyskapende og proaktive teknologiselskapene i Norge.

Ansvarsområder

I rollen som Bid Manager i Netcompany vil du ivareta alle aspekter ved tilbud -og anbudsprosesser Netcompany deltar i; alt fra tilbud på samfunnskritiske offentlige kontrakter til rådgivning og håndtering av store leveransekontrakter i privat sektor. Du kan forvente deg at stillingen innebærer følgende:

•         Bidra og koordinere i tilbudsprosessen (go/no go) for nye muligheter, tilbudsteam og innspill fra en rekke interessenter

•         Ansvar for relevante kontakter, potensielle kunder og muligheter

•         Risikostyring gjennom hele tilbudsprosessen

•         Gjennomgang av avtaler og kontrakter

•         Sørge for at tilbud leveres i tide og er av høy kvalitet

•         Ad-hoc bistand og rådgivning knyttet til tilbudsprosesser

Du involveres i kontraktforhandlinger og kommersiell rådgivning, og vil få direkte kontakt med både kunder, kollegaer og samarbeidsrelasjoner - nasjonalt og internasjonalt.

Hvem er du?

Vi forestiller oss at du har høyere utdanning, gjerne innen juss eller IT, og et sterkt faglig grunnlag innen tilbud, anbudsprosesser og Bid Management. Du har et par års erfaring fra lignende rolle på leverandørsiden eller i et konsulentselskap. Du har solid kontraktserfaring og forstår kommersielle vilkår og prosesser. Du motiveres av konkurranse –og forhandlingssituasjoner.

Videre har du:

•         Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner

•         Gjerne erfaring med GDPR og deltakelse i forhandlingsprosesser – eller er motivert til å lære dette.

•         Norsk og engelsk på et profesjonelt nivå både muntlig og skriftlig.

Hvorfor jobbe hos oss?  

I tillegg til at du vil jobbe sammen med dyktige folk i et sterkt fagmiljø og i tverrfaglige team, kan vi tilby flat struktur og lite hierarki, kontinuerlig utvikling og gode karrieremuligheter, faglige aktiviteter gjennom vårt kompetanseutviklingsprogram Netcompany Academy, samt temakvelder, globale faggrupper og sertifiseringer. Vi har også et flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagspils, kinoklubb, quizgruppe, fotballag, squash, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur.

Hvordan søker jeg?   

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad innen 08.oktober.2022 der du legger ved CV, karakterer fra høyere utdanning/fagskole og eventuelle attester.   

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.  

  • Telefon:  24 13 17 50  

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share