Ambitiøs IT tekniker til Netcompany Operations

Jobbeskrivelse

I Netcompany søger vi en IT-tekniker til vores Operations afdeling, hvor du vil indgå i et meget ambitiøst team med dygtige kolleger. Har du erfaring inden for bl.a. design og drift af Microsoftmiljøer? Så er du måske den nye kollega vores 8-mands team, går og venter på.

I jobbet som IT-tekniker i Netcompany, vil du få spændende opgaver og dagligt blive fagligt udfordret af kunder og kollegaer i jagten på at bygge, vedligeholde og udbyde de bedste løsninger. Derfor vil din daglig dag være et miks af installation og konfiguration af servere, automatisering fx via Powershell, håndtering af alarmer, migreringer, projektarbejde og rådgivning. 

Dine arbejdsopgaver og udfordringer
Som medarbejder i Operations vil du indgå i den daglige drift og support af mange forskellige løsninger. Du vil deltage i projektarbejde, hvor du vil bidrage med design, vedligeholdelse, optimering, implementering og migrering af driftsplatforme.

Din hverdag vil derudover indeholde opgaveløsning inden for sikkerhed, patching af servere og applikationer. Operations er en ambitiøs afdeling, hvor du skal være parat til at yde teknisk støtte til projekter og leverancer, hvorfor det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, til et tæt samarbejde med kunder og hele Operations organisationen, herunder Netværk, Storage- og Backupteams.

Profil og tekniske kompetencer
Som nyansat i Netcompany, vil de fleste opleve en stejl læringskurve, hvorfor det er altafgørende, at du som person er læringslysten og sulten efter ny viden. Vi forestiller os, at du har konkret erfaring med følgende teknologier:     

 • Microsoft Exchange 
 • Microsoft Server Roles and Features (fx AD, DNS & DHCP)
 • Microsoft Windows Failover Cluster
 • Indgående erfaring Exchange 2016 & Cloud
 • Office 365 administration
 • Microsoft SharePoint Server farm
 • Indgående erfaring med Powershell scripting
 • Netværk, firewall (gerne CISCO)
 • Azure DevOps Server
 • Microsoft ADFS og certifikat læsninger
 • Drift og vedligeholdelse af Microsoft SCCM-miljø
 • Microsoft SQL Server
 • Design af nye systemer, hvori der indgår flere Microsoft teknologier

Derudover vil det være en fordel, hvis du kan nikke genkendende til Loadbalancers, Azure Services, og har konkret erfaring med at udarbejde systemdokumentation og systemmigrationer.

Om vores nye kollega
Vi har travlt, og vi ønsker os endnu flere dygtige kolleger, der kan bidrage til, at vi fortsætter med at være stolte af den service, vi leverer til vores kunder.

Som vores nye IT-tekniker forestiller vi os, at du:

 • Er uddannet som Datamatiker, Datatekniker eller tilsvarende, og mindst har tre års erfaring med drift af servermiljøer
 • Er fleksibel og indstillet på at yde en ekstra indsats sammen med dine kolleger, når det er nødvendigt

Behersker engelsk i både tale og på skrift. 

Som person, er du;
En udpræget teamplayer og sparringspartner, med interesse i at løfte dit eget og ikke mindst dine kollegers vidensniveau. Du vil formentlig være opdateret på nye teknologier, da du helt enkelt ikke kan lade være. Du skal være selvkørende, driftsorienteret og ikke være bange for at påtage dig ansvar fra din første arbejdsdag. Du skal være struktureret og kunne disponere din tid, og dokumentere dit arbejde. Til gengæld garanterer vi, at du bliver en del af en central og professionel afdeling i en ambitiøs virksomhed, der bestræber sig på at arbejde med de nyeste teknologier. Vi er en virksomhed, der mener det, når vi siger, at vi gør en forskel. 

Ingen prioriterer det sociale højere end os 
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, gaming nights, wakeboards og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden godt og har det sjovt sammen.

Er du klar til tage din karriere det næste skridt?
Upload din ansøgning og CV til vores rekrutteringssystem via linket i øverste højre hjørne.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Work place
Denmark
Apply for vacancy

Share