Prosjektleder

Jobbeskrivelse

Har du erfaring med å lede større IT-prosjekter, og har lyst til å levere de mest samfunnskritiske og banebrytende IT-løsningene i Norge? Da er du kanskje vår nye kollega i rollen som Manager og prosjektleder i Netcompany. Dette er en spennende mulighet for seg som ønsker å bli utfordret i en rolle som krever IT-faglig kompetanse kombinert med erfaring med å lede komplekse digitaliseringsprosjekter!

Mer enn en IT-leverandør
I Netcompany leverer vi IT-løsninger til både offentlig og privat sektor. I vår offentlige portefølje leverer vi kritiske løsninger til Norge i et agilt og strategisk samarbeid med våre kunder. Av eksempler kan vi nevne Digi Barnevern, koronasertifikat og digitalisering av Statens Legemiddelverk.

I Netcompanys private portefølje lager vi løsninger som transformerer kundene digitalt. Det betyr at vi er med på å skape bedre kundeopplevelser, nye produkter og effektiviserer prosesser internt. Vi streber mot å være en strategisk samarbeidspartner som er mer enn en leverandør, der vi bidrar til å drive en mer kostnadseffektiv virksomhet. Av kunder kan vi nevne blant annet Møller Mobility Group og NorgesGruppen.

Det er mulig å jobbe både ved vårt kontor i Oslo og Trondheim.

Rollen som Manager
Som Manager i Netcompany vil du få ansvaret for å lede prosjekter og team sikkert i mål. Oppgavene vil variere og det vil sjelden være en dag som er lik den andre, men i det store og hele handler vår suksess om at vi lager løsninger som er tilpasset kundens og brukernes behov.

Ditt primære ansvar vil være:

  • Ledelse av IT-prosjekter basert på smidige utviklingsmetoder
  • Overordnet ansvar for kvalitet og fremdrift i prosjektleveransen
  • Deltakelse og input til styringsgruppemøter med Netcompanys og kundens lederrepresentanter.
  • Rådgivning av kunden knyttet til leveransen
  • Tilrettelegge for et motivert team og gjøre strategiske valg knyttet til metode og behovsavklaringer
  • Sikre fremdrift ved at gjøre avklaringer og styre retning for projektdeltakere
  • Koordinering på tvers av prosjektet, som test, organisatorisk implementering og ikke minst utvikling
  • Tilbudsskriving

Du vil jobbe med et bredt spekter av teknologier, da vi i Netcompany leverer på alle markedledende teknologier som .Net, C#, Java, Dynamics CRM, ReactJS, Angular, Docker, Azure og Azure Devops for å nevne noen. Teknologivalg bestemmes alltid av hva som gir kunden størst verdi.  

I tillegg til prosjektledelse blir du også en mentor for unge, talentfulle konsulenter eller seniorkonsulenter. Mentorrelasjonen er en varig relasjon som gir mulighet til å følge opp og utvikle dine mentees gjennom deres karriere i Netcompany.

Hvem er du?
I Netcompany er vi opptatt av at teknologer leder teknologer. Vi ser derfor etter deg som har IT-faglig bakgrunn og kompetanse, samt et sterkt faglig engasjement og ønske om å være med på å lage innovative løsninger sammen med våre kunder.

Vi ser for oss at du allerede har erfaring med å lede utviklingsteam, samt å utvikle løsninger. Du trives svært godt i lederrollen og har god forståelse for hva som skal til for å motivere et team. Du har 6-10 års erfaring, og er klar for å ta steget videre og bli med på satsingen i Netcompany.

Fokus på kompetanseutvikling
Selv om du kommer til oss med mange års erfaring har vi i Netcompany fokus på å utvikle deg videre! Når du begynner hos oss vil du i parallell med daglig prosjektledelse innlede et forløp i Netcompany Academy, som er vårt interne utviklingsprogram. Her deltar du på ulike kurs og seminarer og blir en del av Netcompanys Manager-nettverk.

Ut over Academy har vi også en mentorordning, som betyr at du i tillegg til å være mentor for andre, også selv får en mentor som følger deg gjennom din karriere hos i Netcompany. Mentor vil coache og sparre med deg om din videre karriereutvikling.

En fellesnevner for våre medarbeidere er at de brenner for å utgjøre en forskjell og utvikle seg i prosessen, og vi skaper de optimale rammene for denne utviklingen!

Hvordan søker jeg? 
Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn CV og søknad.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål:

  • E-post: johnkb@netcompany.com
  • Telefon:  940 56 007

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.#LI-LV2

Work place
Norway
Apply for vacancy

Share