DM i programmering

Lørdag den 7. oktober 2023, kl. 10:00 - 19:00
DM i Programmering er en konkurrence, der afholdes af Netcompany og Jobindex og som i år finder sted lørdag den 7. oktober 2023. Her får du muligheden for at teste dine kodeevner og konkurrere mod andre deltagere. Så er du klar til udfordrende og sjove kode-opgaver, så har du chancen nu!

Er du klar på en udfordring?

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Københavns Universitet og Aarhus Universitet, hvor vi inviterer til DM i programmering. Er du universitetsstuderende, men ikke tilknyttet Københavns Universitet eller Aarhus Universitet, skal du tilmelde dig den lokation, du er nærmest på. Så studerer du eksempelvis på Aalborg Universitet og ønsker at deltage, skal du tilmelde dig på Aarhus Universitet, og er du studerende på f.eks. DTU/ITU, skal du tilmelde dig på Københavns Universitet.

Mulighed for at gå videre

Vinderholdet får den flotte titel som Danmarksmestre i programmering, men kvalificerer samtidig også til den Nordvesteuropæiske konkurrence, North Western European Regional Contest (NWERC). Vinderne af DM i Programmering vinder derfor et gavekort på DKK 10.000, der giver mulighed for at deltage i årets NWERC.

Sådan tilmelder du dig NCPC

For at deltage i konkurrencen skal I tilmelde jer NCPC (Nordic Collegiate Programming Contest)

Alle er velkomne til NCPC, uanset alder eller studiestatus. Men for at vinde Danmarksmesterskaberne, skal jeres hold opfylde kravene om at være berettiget, hvilket angives ved registreringen. Formelt skal I være »ICPC-eligible«.

Gældende regler i 2023

Alle team-medlemmer skal være fysisk til stede på den tilmeldte lokation, og dit hold kan medbringe en enkelt personlig computer (med ét tastatur, én mus og én skærm) til brug under konkurrencen. Der må ikke anvendes andre skærme som Ipads og telefoner. Du må gerne medbringe trykte materialer såsom bøger.

Internettet må kun anvendes under konkurrencen til at få adgang til konkurrencesiden og dokumentationen, og der må ikke bruges programmer, der bruger generativ AI, såsom Github Copilot eller ChatGPT.

Du må anvende kode, der er skrevet på forhånd og anden software, der er tilgængelig på din computer, som ikke bryder de to foregående regler.

Du må IKKE kommunikere med andre end konkurrencearrangørerne og dine egne holdmedlemmer.

Læs mere om de præcise regler her.

Adresser på konkurrencedagen

Aarhus Universitet
Benjamin-bygningen (bygning 5344)
Åbogade 34, 8200 Aarhus N

 

Københavns Universitet
Kantinen på Københavns Biocenter
Ole Maaløes Vej 5, 2200 Kbh. N.