Student: Talent Network 2021

Job Description

Opplev noe annerledes og spennende med Netcompany Talent Network

Tidligere studenter beskriver Talent Network som spennende, nervepirrende, virkelighetsnært og veldig morsomt. Bli med på neste års store happening hvor du blir utfordret faglig og personlig med det som kan bli din nye arbeidsgiver!

Netcompany Talent Network er et arrangement som blir avholdt på spektakulære Holckenhavn Slott i Danmark. Her møtes talentfulle studenter fra Norge, Sverige, Danmark, Nederland og England for en innholdsrik dag. Formiddagen vil bestå av teambuilding med morsomme aktiviteter som rebusløp, kanopadling og «edderkoppnett». Øvelsene skaper samhold og bygger tillit, og vil gagne deg og teamet ditt i ettermiddagens casearbeid hvor samarbeidsevner, kreativitet og konsentrasjon er viktig for å lykkes. Casen vil være en reell problemstilling som gir innsikt i arbeidsoppgavene og utfordringene en konsulent i Netcompany møter. På kvelden er det festmiddag der man kan nyte god mat i godt selskap, og det blir tid til å bygge nettverk med andre studenter og konsulenter i Netcompany.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som går i 3. klasse og studerer informatikk, datateknologi, design eller lignende og kan vise til gode akademiske resultater.

Arrangementet vil foregå torsdag 22. april 2021. Reise og opphold vil bli dekket av Netcompany, og vi som tar fly fra Norge får to overnattinger i Danmark. Etter turen blir utvalgte studenter invitert til intervju for summer internship for sommeren 2022 og/eller fast jobb.

Vi har et begrenset antall plasser så meld din interesse nå for å bli med på en uforglemmelig dag!

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. For å kunne levere de beste skreddersydde IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelige opptatt av å være helt i forkant, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt.

Hvordan søker jeg?

Send inn din CV, motivasjonsbrev og dine foreløpige karakterer og vi vil vurdere kandidater fortløpende.

Søknadsfrist: 4. oktober 2020 – men søk gjerne før da vi går igjennom søknader løpende.

Kontakt: Har du noen spørsmål om Talent Network, send gjerne en mail på netcompany.NO.HR@netcompany.com eller kontakt oss på telefon +47 24 13 17 50.

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn. 

Additional Information

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører store deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning.

Arbejdssted
Norway
Søg stillingen

Del