Student: Bachelorprosjekt våren 2021

Job Description

Er du bachelorstudent og skal skrive bacheloroppgave til våren? Er du på utkikk etter en bedrift å skrive bacheloroppgave hos? Da har du kommet til riktig sted!

Vi ser etter bachelorgrupper som ønsker å gjennomføre sitt bachelorprosjekt i samarbeid med Netcompany våren 2021. Bachelorgruppene vil jobbe på et eget prosjekt for en av våre kunder og vil få oppfølging fra en intern prosjektleder som rådgir og veileder underveis i prosjektet. Vi ønsker også at bachelorgruppen skal bli kjent med resten av gjengen i Netcompany og inviterer derfor til å være med på ulike sosiale arrangementer i Netcompany.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som går ditt siste år på en bachelorgrad i informatikk, datateknologi eller lignende og kan vise til gode akademiske resultater. Du er nysgjerrig på hverdagen som konsulent – og vi ser for oss at du har et øye for kvalitet, at du tar utfordringer på strak arm og ser løsninger der andre ser problemer.

Hvordan søker jeg?

Vi tar imot søknader fra bachelorgrupper på mellom 3-4 studenter. For å søke laster en av gruppemedlemmene opp søknadstekst, samt CV-er og foreløpige karakterer for alle gruppemedlemmene.

Søknadsfrist: 4. oktober 2019 – men søk gjerne før da vi går igjennom søknader løpende.

Kontakt: Har du noen spørsmål om bachelorprosjekt i Netcompany, send gjerne en mail til Ida Vaeng på idavae@netcompany.com.

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn. 

 

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. For å kunne levere de beste skreddersydde IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelige opptatt av å være helt i forkant, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt. Vi har kontorer i Norge, Danmark, Polen, Storbritannia, Nederland og Vietnam med ca. 2000 ansatte. 

 

Additional Information

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning.

Arbejdssted
Norway
Søg stillingen

Del