Operations Manager til vårt Oslo-kontor

Jobbeskrivelse

Vi søker en Operations Manager til vårt kontor i Oslo, som kan drive et team med dyktige og engasjerte medarbeidere, samt sikre moderne, sikker og effektiv drift av våre kunders forretningskritiske systemer. Kan du ta ansvar for våre løsninger fra første dag og sikre et høyt faglig nivå? Da har vi nå en unik mulighet for deg som vil prege fremtidens digitale løsninger.

Som Operations Manager i Netcompany blir du ansvarlig for et team av dyktige tekniske spesialister og du blir driftsansvarlig for en rekke av våre kunders løsninger i Norge. Du vil spille en sentral rolle i å bygge opp et solid og kompetent driftsteam i Norge og skape tette samarbeidsrelasjoner med kundene våre.

Du blir en del av Netcompany Operations som i dag består av over 150 kollegaer som fokuserer på drift av kritiske løsninger i både public cloud og egne toppmoderne datasenter. Vi fokuserer på bimodal drift med høy agilitet, flat hierarki, raske beslutninger og ikke minst et unikt samhold og samarbeid på tvers av selskapet!

Dine oppgaver som Operations Manager:

 • Overordnet driftsansvar for løsninger som håndteres i ditt team.
 • Motivere og utvikle teamet ditt på både teknisk og personlig nivå
 • Håndtere alle driftsrelaterte aspekter ved løsninger– både rapporteringsmessige, kontraktsmessige og økonomiske aspekter.
 • Drive etableringsoppgaver når Netcompany vinner nye kontrakter og sikre nødvendig fokus på drift og sikkerhet i samarbeid med utviklingsprosjektene.
 • Inngå i et lederteam med andre Managers og sammen ta ansvar for å drive veksten i Netcompany Operations.

Hvem er du?

Vi ønsker oss enda flere dyktige kollegaer som brenner for at Netcompany til enhver tid leverer og drifter de beste løsningene.

Vi ser for oss at du har:

 • Sterk IT-faglig kompetanse med solid og dokumentert IT-erfaring, både teknisk og ledermessig. Alternativt har du solid teknisk erfaring og en tydelig ambisjon om å gå lederveien.
 • Erfaring med drift, sikkerhet og automatisering
 • God sans for å kommunisere klart med både kunder og kollegaer – både på teknisk og ledermessig plan.
 • Kjennskap til ITIL og eventuelt IT-prosjektledelse.
 • Flytende i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Din karriereutvikling
Selv om du kommer til oss med flere års erfaring prioriterer vi din videre utvikling høyt! Når du begynner hos oss vil du parallelt med ditt daglige ansvar innlede et løp gjennom Netcompany Academy, vårt eget interne kompetanseutviklingsprogram. Her møter du inspirerende kursholdere og blir en del av Netcompanys nettverk av Managers.

Gjennom mentor-ordningen vår vil du også bli tildelt en erfaren mentor til sparring og sikring av din videre utvikling, både på det personlige og faglige plan. 

Hvordan søker jeg?   

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad, inkludert CV og eventuelle attester.   

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen:

 • Telefon:  24 13 17 50  

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Ytterligere informasjon

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører store deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning. 

Arbejdssted
Norway
Søg stillingen

Del