Operations Manager

Bedrijfsomschrijving

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat?

Netcompany is één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 2000 van de meest bekwame IT-consultants en -ontwikkelaars werkzaam en we zijn blijvend op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door professionaliteit betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

De operationele organisatie van Netcompany bestaat uit ruim 150 technici die verantwoordelijk is voor het beheer van de infrastructuur in twee ultramoderne datacenters en in de cloud. Er is een grote diversiteit in onze klanten en deze varieert van kleinere particuliere bedrijven tot grote projecten voor de publieke sector. Door onze innovatieve en slimme oplossingen helpen wij onze klanten en bouwen wij aan een betere maatschappij. We hopen ook dat jij dat verschil wilt maken voor onze klanten en de maatschappij!

Bij Netcompany en zeker bij operations staan ​​nieuwe technologie en slimme oplossingen voorop. Onze operations teams richten zich hierbij op de optimalisatie en het applicatiebeheer van grote en complexe systemen. Door onze groei zijn we op zoek naar een bekwame en ambitieuze operations manager met een technische achtergrond, die verantwoordelijkheid wil nemen en zijn operations team wil laten groeien.

Voor Netcompany Nederland (in Delft) zijn we op zoek naar een operations manager.

Vacatureomschrijving

Als operations manager ben je verantwoordelijk voor de operatie van de systemen die wij hosten voor onze klanten. Je geeft aansturing aan een team van onder andere infrastructure & operations engineers.  Onderdeel van de functie is om de groei van het bedrijf en team te faciliteren. In deze functie zet jij de doelstellingen om naar operationele taken waar jouw teamleden direct mee aan de slag kunnen. Je weet je team op de juiste manier te sturen te motiveren en te coachen.

Over jou
Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding en minimaal drie jaar ervaring in een management functie. Bij voorkeur heb je technische kennis en ervaring op gebied van operations. Het vertalen van doelstellingen naar concrete acties is voor jou geen probleem. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en je kunt je dan ook goed uitdrukken in zowel woord als geschrift in Nederlands en Engels. Je hebt geen moeite met het stellen van de juiste prioriteiten, bent proactief en klantgericht. Daarnaast beschik je over de sociale vaardigheden om zowel met het team als met de klanten en met de andere organisatiedelen de samenwerking te zoeken en te realiseren.

Wat ga je bij ons doen?
Als Manager Operations geef je aansturing aan een enthousiast en groeiend team waarin jij je snel thuis zal voelen. Je bent onder andere bezig met: 

• Mede bepalen van de positionering en toekomstige ontwikkeling van het team; 
• Richting geven aan technologische en organisatorische vooruitgang in operations;
• Ondersteunen van (nieuwbouw)projecten en acquisitie;
• Optreden als drijvende kracht achter het continu optimaliseren van werkzaamheden en processen. Daarbij speelt automatisering van de werkzaamheden een belangrijke rol;
• Sturen en faciliteren van de groei;
• Monitoring en bewaken van de operationele resultaten op de hosting in overeenstemming met de afgesproken KPI’s die veelal zijn vastgelegd in SLA’s;
• Motiveren, begeleiden en coachen van je team;
• Werving en selectie ten behoeve van het team.

Je bent verantwoordelijk voor:
• het behalen van de afgesproken service niveaus;
• de klanttevredenheid in kwaliteit, kwantiteit en kosten;
• de tevredenheid binnen je team.

Pre, kennis van en/of ervaring met:
• Leidinggeven;
• Hosting en operations;
• Servicedesk activiteiten;
• Microsoft cloud (Azure) en/of andere cloud-omgevingen;
• ITIL best practices;
• Agile management en het Scrum framework;
• Producten van Atlassian (Jira Service Desk, Jira Software, Confluence).

Enthousiast geworden?    

Reageer via de button of stuur je CV naar recruitment.nl@netcompany.com

Wil je graag meer informatie? Laten we kennismaken! Neem contact op met Sumit Chang (Senior Talent Acquisition Consultant). Bellen of Whatsappen kan  via + 31643012544. Kom werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa!  

Bij Netcompany geloven we dat een diverse en inclusieve werkplek bijdraagt aan ons succes. Daarom worden alle gekwalificeerde kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, handicap, leeftijd, religie en overtuiging, etnische achtergrond, nationaliteit, genderidentiteit of cultuur. We zetten ons in om een cultuur te creëren waarin we iedereen gelijke kansen bieden.

Arbejdssted
Netherlands
Søg stillingen

Del