Netcompany söker nyutexaminerade Software Developers

Jobbeskrivelse

I Netcompany söker vi nyutexaminerade högskoleingenjörer, som letar efter en utmanande, social och utvecklingsrik start på sin karriär som utvecklare. Du kommer att vara med till att utveckla några av branschens mest komplexa IT-lösningar, där kombinationen av programmering och kundkontakt kommer att fylla din vardag.

Det är fler och fler viktiga projekt som landar på Netcompanys bord, och som utvecklare hos oss ska du vilja ha ansvar och göra avtryck på IT-lösningar. Oavsett projektets storlek och uppgift kommer du som utvecklare i vår applikationsserviceavdelning vara med att göra en stor skillnad tillsammans med branschens duktigaste kollegor.

Många olika teknologier 

Som utvecklare i vår Application Services-avdelning får du en tvådelad roll där du både analyserar kundbehov och förmedlar via kundkontakt samt ett brett spektrum av programmeringsuppgifter. Vidareutveckling, optimering och underhåll av befintliga system samt nyutveckling av nya projekt från A-Z kommer att vara nyckelord i din vardag.

Utvecklingsmöjligheterna för våra utvecklare är stora och du får så småningom möjlighet att ytterligare specialisera din karriär genom att antingen flytta mot ett IT-tekniskt lead spår eller ett managing spår - beroende på ditt personliga intresse.

Du får stora möjligheter att prova olika tekniker, även om de flesta av våra projekt använder objektorienterad programmering och teknik, som Java eller .NET / C#. Vi använder den teknik som är rätt för projektet och för kunden, och det är därför viktigt att du tycker det är kul att jobba med nya och varierande områden och teknologier. Exempel på annan teknik som används för våra projekt är; Sharepoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL Server, Sitecore, EPiServer, Oracle Database, Oracle Service Bus och Weblogic Server.

Ansvar från dag ett

Vi tror på att ansvar utvecklar. Det är ingen tillfällighet att du från start på din karriär i Netcompany får ett stort ansvar. Vi kan tydligt se att när vi litar på våra medarbetare från dag ett, växer de med arbetsuppgiften och utvecklar sig personligt och professionellt på rekordtid. Det ger en brant inlärningskurva, men du är aldrig ensam. Du har alltid din teamleader och ditt team som stöttar dig i alla situationer. Du kommer även att inleda ett förlopp hos Netcompany Academy - vårt interna utvecklingsprogram. Genom ett antal moduler kommer Netcompany Academy kontinuerligt att ge dig möjlighet att fördjupa dig inom olika kunskaper, allt från olika teknologier till kundhantering. Med andra ord kommer din karriär aldrig att få ett stopp och du kommer att utvecklas mycket snabbare än någon annanstans i branschen.

Ingen prioriterar det sociala mer än oss

I Netcompany har vi en unik gemenskap. Det finns ingen arbetsplats i IT-branschen som prioriterar det sociala högre än hos oss. Från legendariska fester, fredagsbarer och teamevents till sportklubbar, spelkvällar, wakeboards och mycket mer. Gemenskapen och sammanhållningen säkerställer att vi kan erbjuda de bästa lösningarna. Vi tror på att man presterar bäst när man känner sina kollegor och trivs på arbetet.

Vill du ta din karriär till högre höjder?

För att söka positionen ska du ha en kandidat från universitetet i exempelvis datalogi, software eller IT.

Dessutom tror vi att du är:

  • Nyutbildad eller har ett par års erfarenhet
  • Redo för en brant inlärningskurva
  • Behärskar svenska båda i skrift och tal
  • Har ett stort driv och engagemang

Din ansökning, CV och examensbevis (kurser + betyg) kan laddas upp till vårt rekryteringssystem via länken.

Har du inte fått svar på alla dina frågor, så är du välkommen att kontakta hr.dk@netcompany.com

Alla kvalificerade kandidater uppmuntras att ansöka oavsett kön, ålder, religion eller etnisk tillhörighet.

Arbejdssted
Denmark
Søg stillingen

Del