MS Dynamics ontwikkelaar

Vacatureomschrijving

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan bij Netcompany!

Wat ga je bij ons doen?
Als MS Dynamics ontwikkelaar heb jij je eigen takenpakket en projecten. Je werkt nauw samen met andere consultants om de beste oplossingen te realiseren voor onze klanten. Je bent een belangrijke schakel in het team en betrokken bij alle facetten van het project.

Je krijgt een unieke kans deel uit te maken van een team van gedreven professionals die graag hun kennis met jou delen. De kaders van jouw beroep komen te vervagen bij elke nieuwe techniek die je leert.
 

Over jou

  • Relevant HBO of WO diploma
  • Ervaring met MS Dynamics NAV-AX (365)
  • C# .NET ontwikkel ervaring is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 
Interesse of meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Iris Treffers iris.treffers@netcompany.com of 0627401154. 

Het liefst ontmoeten we je natuurlijk persoonlijk, maar afhankelijk van de huidige situatie kunnen onze sollicitatiegesprekken ook digitaal plaatsvinden.

 
Wij bieden

  • Een open en informele sfeer in een internationale setting;
  • Netcompany Academy met allerlei ontwikkelmogelijkheden toegespitst op jouw specifieke rol en behoeftes;
  • Leuke sociale activiteiten zoals een Boardgame Night, Summer Night Party of sportdag;
  • Een prachtig kantoor in hartje Delft;
  • Dagelijks verzorgde lunch;
  • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten, met maatschappelijk belang, gaat werken.


Over Netcompany
Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 3000 van de meest bekwame IT-consultants en -developers werkzaam en we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence stimuleert interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er zijn binnen Netcompany verschillende kennisgroepen actief die zich onder andere bezighouden met specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie.

 

Bij Netcompany geloven we dat een diverse en inclusieve werkplek bijdraagt aan ons succes. Daarom worden alle gekwalificeerde kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, handicap, leeftijd, religie en overtuiging, etnische achtergrond, nationaliteit, genderidentiteit of cultuur. We zetten ons in om een cultuur te creëren waarin we iedereen gelijke kansen bieden.

Arbejdssted
Netherlands
Søg stillingen

Del