Kommunikasjon -og Markedskonsulent

Jobbeskrivelse

Vil du ta karrieren din til neste nivå og være en del av et av Nord-Europas mest suksessrike IT-selskaper? Vi ser etter en PR, kommunikasjons- og markedskonsulent med et sterkt engasjement for å styrke vår merkevare og drive våre eksterne arrangementer og aktiviteter.

En viktig del av Netcompanys suksess

I Netcompany er våre ansattes kunnskap det mest sentrale for vår suksess. I dag har vi mer enn 3500 ansatte i Norge, Danmark, Polen, England, Nederland og Vietnam. Nylig vokst vi med ytterligere 2500 ansatte som følge av oppkjøp av selskapet Intrasoft. Vi har store ambisjoner for fremtiden og vårt mål er å tilby samfunns- og forretningskritiske IT-løsninger til enda flere europeiske kunder i årene som kommer.

PR, Kommunikasjons- og markedskonsulent

Som vår nye PR, kommunikasjons- og markedskonsulent er du ansvarlig for vår kommunikasjonsplan i nært samarbeid med vårt internasjonale kommunikasjonsteam og vår Country Managing Partner. Vi ser etter deg som har en lidenskap for kommunikasjon, nettverksbygging og gjennomføring av arrangementer. I tillegg er du ambisiøs og nysgjerrig, også når det gjelder å følge med på aktuelle trender og ulike samfunnsdebatter.

Hos oss vil du:

 • Eie kommunikasjonsplanen sammen med Country Managing Partner og Group Lead for kommunikasjon.
 • Lede alle eksterne arrangementer og aktiviteter
 • Samarbeide og koordinere aktiviteter med vårt internasjonale kommunikasjonsteam
 • Være ansvarlig for markedsføring og oppfølging av arrangementer
 • Følge med på aktuelle samfunnstrender og hendelser

Du blir en del av et tverrfaglig og internasjonalt markedsføringsteam som ønsker å gjennomføre og lede solide kommunikasjonsaktiviteter, og en av dine mest sentrale ansvarsoppgaver er å jobbe strategisk med ulike interessenter i og utenfor Netcompany.

Vi forestiller oss at du:

 • Har relevant høyere utdanning minimum på bachelornivå
 • Kan vise til erfaring fra tilsvarende stilling
 • Er strukturert og detaljorientert
 • Er god til å bygge relasjoner på alle nivå - både internt og eksternt
 • Har sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Er interessert i og oppdatert på samfunnstrender
 • Trives i et miljø med stor takhøyde, høyt tempo og store ambisjoner

Det skal være gøy og inspirerende å jobbe hos oss

Ingen andre steder i bransjen prioriterer vi sosiale aktiviteter så mye som oss. Vi har en unik kultur med sterke verdier, som vi stadig utvikler og verner om. Du vil oppleve et rikt tilbud av sosiale- og idrettsaktiviteter. Vi tror nemlig sterkt på vi presterer bedre når vi kjenner hverandre og har det gøy sammen!

Er du interessert?

Oppstart vil være så snart som mulig, og vi avholder intervjuer løpende. Søknadsfrist er 15.01.2022. Hvis du ikke har fått svar på spørsmålene dine, er du alltid velkommen til å kontakte Helene Holth Brekke.

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Ytterligere informasjon

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi ønsker derfor en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uavhengig av kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Arbejdssted
Norway
Søg stillingen

Del