Junior Test Specialist

Vacatureomschrijving

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan nu bij Netcompany!

Wat ga je bij ons doen?
Als Junior Test Specialist maak je onderdeel uit van een projectteam om ontwikkelde applicaties gestructureerd en succesvol te testen (handmatig en automatisch). Het is belangrijk dat je informatie gemakkelijk opneemt en zowel oog voor detail hebt als in staat bent om het grotere geheel te bekijken. We ontwikkelen maatwerkapplicaties voor onze klanten, waardoor elk project erg verschillend is. Zo kun je bezig zijn het testen of iemand die slechtziend is zich probleemloos kan inschrijven voor een studie of met het coördineren van de systeemtest rondom een donorregistratie. Je staat ervoor open om ervaring op te doen in een software development team en je word enthousiast van feilloos werkende systemen.

Andere werkzaamheden zijn:

 • het opstellen en (laten) uitvoeren van testplannen en (logische en fysieke) testgevallen op basis van requirements, risico’s en/of ontwerpen;
 • vastleggen en beheren van bevindingen;
 • het schrijven van de automatische test in Selenium (C#);
 • op een coachende manier gebruikers van de klant begeleiden en ondersteunen op het gebied van testen;
 • proactief meedenken met onze klanten over oplossingsrichtingen op het gebied van het testproces.


Over jou
Je hebt 0-3 jaar relevante werkervaring en naast een afgeronde relevante HBO- of universitaire studie:

 • ben je klant- en oplossingsgericht;
 • kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken;
 • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • ben je analytisch sterk, kwaliteitsgericht en accuraat;
 • sta je ervoor open omTMap en/of ISTQB Foundation certificaten te halen;
 • wil je bijdragen aan het opzetten van een (geautomatiseerd) testtraject voor 1 of meerdere projecten;

Verder heb je een creatieve en positief-kritische blik, waarmee je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze werkprocessen en de groei van Netcompany.

Interesse of meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters via hr.nl@netcompany.com of 015-3030130. Het liefst ontmoeten we je natuurlijk persoonlijk, maar afhankelijk van de huidige situatie kunnen onze sollicitatiegesprekken ook digitaal plaatsvinden.

Wij bieden

 • Een open en informele sfeer in een internationale setting;
 • Netcompany Academy met allerlei ontwikkelmogelijkheden toegespitst op jouw specifieke rol en behoeftes;
 • Leuke sociale activiteiten zoals een Boardgame Night, Summer Night Party of sportdag;
 • Een prachtig kantoor in hartje Delft;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten, met maatschappelijk belang, gaat werken.


Over Netcompany
Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 2500 van de meest bekwame IT-consultants en -developers werkzaam en we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence stimuleert interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er zijn binnen Netcompany verschillende kennisgroepen actief die zich onder andere bezighouden met specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie.

Bij Netcompany geloven we dat een diverse en inclusieve werkplek bijdraagt aan ons succes. Daarom worden alle gekwalificeerde kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, handicap, leeftijd, religie en overtuiging, etnische achtergrond, nationaliteit, genderidentiteit of cultuur. We zetten ons in om een cultuur te creëren waarin we iedereen gelijke kansen bieden.

Arbejdssted
Netherlands
Søg stillingen

Del