Junior Software Developer (Kopenhagen)

Vacatureomschrijving

Junior Software Engineer (Kopenhagen)

Master Computer Science op zak en op zoek naar een kickstart als Software Engineer? Heb je de ambitie om een tijdje in het buitenland te gaan werken? Dan zit je bij Netcompany goed! Voor de meest gedreven IT studenten met een afgeronde master in Computer Science bieden wij de mogelijkheid om je carrière te starten op ons hoofdkantoor in Denemarken! Je programmeert op het hoogste niveau met verschillende technieken en je werkt aan innovatieve inhouse projecten met een maatschappelijk belang. Jouw mentor staat voor je klaar en daagt je uit om jezelf zowel op technisch- maar ook op persoonlijk niveau te ontwikkelen. Je krijgt hiervoor veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ga jij deze uitdaging met ons aan? Natuurlijk houden wij vanuit Nederland contact met je om te kijken hoe het met je gaat. Besluit je om terug te willen verhuizen naar Nederland, dan zoeken we een plek voor je in één van onze Nederlandse projecten. 

#ITpeopleleadingITpeople

Als Software Engineer bij Netcompany werk je samen met jouw team aan projecten met een maatschappelijk belang. Voorbeelden van deze gave- en uitdagende projecten zijn het Coronapaspoort en het RIVM. Meer voorbeelden vind je hier.

Wat ga je bij ons doen?

 • Je levert een bijdrage aan het programmeren, testen en het onderhouden van software, waarbij je betrokken bent bij het hele ontwikkelproces van onze maatwerkapplicaties;
 • Je denkt mee over functionaliteit, gebruikersinterface, architectuur en benodigde rekenmodellen van de applicaties. Dit doe je samen met onze klanten en ervaren collega’s;
 • Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze software;

Dit ben jij

Je droom is om te programmeren op het hoogste niveau en de taal waarin je programmeert is voor jou hierbij ondergeschikt. Je wil graag in complexe omgevingen komen te werken waarin je moeilijke vraagstukken weet te vertalen naar logische, technische oplossingen. Je bent communicatief vaardig en je legt makkelijk contact. Je bent ambitieus en je spreekt vloeiend Engels om je in Kopenhagen in een internationale setting goed verstaanbaar te kunnen maken.

Dit breng je verder mee naar Netcompany

 • Je bent analytisch sterk en je vindt het leuk om technische puzzels op te lossen;
 • Een afgeronde wo opleiding, in de richting van Computer Science;
 •  Ervaring met een van de volgende technieken: C#/.NET, Java, C++, Node.js, Go;
 • Ervaring met ten minste één front-end framework zoals Vue, React of Laravel;
 • Werkervaring in een Agile omgeving en ervaring met verschillende Design Patterns.

Dit zijn wij

Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 3000 van de meest bekwame IT-specialisten werkzaam. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

In Nederland werken we met 175 professionals aan innovatieve projecten, met name voor de Overheid.  We streven naar de hoogste kwaliteit, maar wel vanuit een informele setting, omdat we geloven dat je zo tot het beste resultaat komt.

Ga je bij ons aan de slag? Dan krijg je dit ervoor terug! 

Je komt te werken in een informeel projectteam op ons hoofdkantoor in Kopenhagen met dagelijks verzorgde lunch. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én we stimuleren doorgroei.  Dit doen wij aan de hand van onze eigen Netcompany Academy, actieve kennisgroepen en een persoonlijk groeipad waar we vanaf dag één mee aan de slag gaan.  Voor de juiste balans is er Afterdark: ons eigen entertainment-platform met verschillende activiteiten zoals; BBQ, samen koken, sporten, borrelen, gamen en ontwikkelen.

Dit mag je ook verwachten

 • Marktconform salaris
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede balans tussen werk & privé; 
 • Eigen mentor;
 • Vijf dagen per jaar voor het volgen van opleidingen;
 • Flexibele werktijden én mogelijkheid om thuis te werken;
 • Veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Enthousiast geworden? 

Of wil je graag meer informatie? Laten we kennismaken! Neem contact op met Karolina Kolcun (Talent Acquisition Consultant) via karolina.kolcun@netcompany.com 

Bellen of Whatsappen kan ook via + 31 (06)621648255

Kom werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa!

Arbejdssted
Denmark
Søg stillingen

Del