Erfaren: Utvikler - Sikkerhet

Jobb-beskrivelse

Vi i Netcompany ser for tiden etter en utvikler som har spesialisert seg innenfor sikkerhet og som vil være med og sikre at våre løsninger møter behovet og kravene til kunde og sluttbruker.

Rollen som utvikler innenfor sikkerhet

Du vil jobbe i team med kollegaer fra Netcompany i prosjekt ute hos kunde og være den som, sammen med leder for sikkerhet, sikrer at løsningene holder riktig sikkerhetsnivå. Du vil blant annet arbeide med å gjennomføre trussel modellering, sårbarhetsanalyser og risikoanalyser. I tillegg vil du være en GoTo person i forhold til informasjonssikkerhet og personvern, og du vil være med og lære opp og rådgi andre i Netcompany innenfor sikkerhetsområdet.  

Hvem er du? 

Vi ser etter deg som kan vise til høyere utdannelse innen IT og som gjerne har spesialisering innenfor sikkerhet. Du har gjerne jobbet noen år som utvikler, og da fokusert mye på sikkerhet. Du kan mye om kryptering og sertifikathåndtering. Du har arbeidet mye med sikker utvikling, og du behersker verktøy for å utforske/pen-teste. I tillegg kan du mye om autentisering og autorisering. Det er en fordel men ikke et krav om du kan sikkerhet på alle lag i OSI-modellen og har kjennskap til sikkerhet i en skykontekst.

Denne stillingen passer deg som er initiativrik, løsningsorientert og strukturert, med sterk interesse for sikkerhet. I likhet med oss er du opptatt av faglig utvikling og deltar aktivt i faglige fora for kunnskapsdeling og -heving. Vi har en egen faggruppe i Netcompany for Sikkerhet, og her er det masse muligheter for å bidra og ta ansvar.

Din utvikling

Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og vi vet at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos oss er din utvikling like viktig for oss som for deg. Vi drar på fagsamlinger og vi møtes i faggrupper. I tillegg har vi et eget Netcompany Academy med et tilpasset kursopplegg, et mentor program, og du får jobbet sammen med og lært av dyktige kollegaer.

Hvem er vi? 

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt ogkunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. 

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver. 

Vi tar ansvar, helt enkelt. 

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.

Arbejdssted
Norway
Søg stillingen

Del