Erfaren: Talent Attraction Consultant

Jobb-beskrivelse

I Netcompany er Employer Branding høyt prioritert og vi søker nå en erfaren Talent Attraction Consultant som vil bidra til å styrke vårt brand som en av IT-bransjens mest suksessfulle virksomheter og tiltrekke IT-talenter til Netcompany! 

Rollen som Talent Attraction Consultant
Som Talent Attraction Consultant i Netcompany får du en unik mulighet til å jobbe variert med både strategisk og operativ Employer Branding. I denne rollen får du et stort og bredt ansvar for å sikre at vi løfter vårt brand og våre initiativer til et høyt nivå, der du vil jobbe tett med ulike deler av selskapet, både i Norge og internasjonalt.

Overordnet har du ansvar for å drive arbeidet med Employer Branding – både strategisk og hands-on. Du har ansvaret for planlegging, utførelse og oppfølging av alle Employer Branding-aktiviteter i Norge og for at vi tiltrekker oss målgruppen - nemlig IT-talenter.

I det daglige jobber du hands-on med kommunikasjon i ulike kanaler for å formidle hva som gjør Netcompany til et ettertraktet sted å jobbe og formidle vår historie. Dette innebærer alt fra å skape skriftlig og visuelt innhold til digitale kanaler og utforming av kampanjer til planlegging og gjennomføring av arrangementer både internt og eksternt.

Hvem er du? 
En forutsetning for å skape verdi i rollen som Talent Attraction Consultant er et digitalt mindset og sterkt engasjement – gjerne ut over det vanlige. Du er oppsøkende og ikke redd for å tenke nytt, du har god forståelse for det norske IT-markedet og hva som kreves for å nå ut til målgruppen. Du evner å oversette ideer til konkrete initiativer og aktiviteter, liker å skrive og brenner for å fortelle de gode historiene gjennom ulike kanaler og kommunikasjonsformer.

Videre ser vi for oss at du har:

  • Relevant høyere utdanning, med gode akademiske resultater 
  • 2-4 års erfaring fra lignende rolle innen markedsføring eller kommunikasjon, med ansvar for innholdsproduksjon og sosiale medier
  • Erfaring med å planlegge og gjennomføre arrangementer
  • Sterke skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk
  • Et øye for design og detaljer, og har tilegnet deg ferdigheter innen ulike designverktøy
  • Forståelse for betydningen Employer Branding spiller for vår evne til å tiltrekke oss og rekruttere flinke folk

Som person er du kreativ, strukturert og håndterer mange baller i luften samtidig som du leverer kvalitet. Du knytter lett kontakt med andre og vet at for å bygge et sterkt Employer Brand må du få med deg andre. Du er god på planlegging og tar initiativ, og veien fra idé til handling er kort.

Hva kan vi tilby?
Som Talent Attraction Consultant blir du en viktig del av et HR-team som samarbeider tett i det daglige og lærer mye av hverandre - sammen vil vi bidra til å videreutvikle Netcompany! Du vil også jobbe tett med Group Employer Branding i Danmark

Utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi drar på lønningspils, vi har matkvelder, vi løper Holmenkollstafetten, drar til Hemsedal, går på kino og mye annet.  

Hvem er vi? 
Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. 

Vi tar ansvar, helt enkelt

Hvordan søker jeg?
Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV og eventuelle attester. Søknadsfrist er 8.desember, 2021 men søk gjerne før da vi går igjennom søknader fortløpende. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.

  • E-post: Netcompany.NO.HR@netcompany.com 
  • Tlf: 24 13 17 50

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Ytterligere informasjon

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører store deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning.

Arbejdssted
Norway
Søg stillingen

Del