Erfaren: Senior Architect innen Cloud/Devops

Jobb-beskrivelse

Vi i Netcompany har store og betydningsfulle oppgaver foran oss, og ser derfor etter deg som vil bruke din kompetanse og egenskaper til å utgjøre en forskjell for samfunnet! Stillingen er en spennende mulighet for deg som vil sitte i en teknisk rolle med ansvar for at løsningene våre støtter opp under kundens krav og behov.

Rollen som Senior Architect

I rollen som Senior Architect bidrar du til å designe og utvikle forretningskritiske løsninger for våre kunder, med spesielt fokus på Cloud og DevOps. Du er en problemløser som motiveres av å sørge for kvalitet i våre tekniske leveranser, og du samarbeider godt med både team og kunde for å jobbe frem krav for løsninger og skape muligheter for god fremdrift og effektivitet.

I tillegg til den viktige jobben vi gjør i samarbeid med våre kunder, vil du også være sentral i å hjelpe oss med å vinne betydningsfulle prosjekter i tiden som kommer.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har stor interesse av å være med og bygge den underliggende plattformen hvor applikasjoner skal kjøre. Du har høyere utdanning innen relevante IT-studier med påfølgende 3-5 års erfaring fra enten drift eller utvikling innen C#, Java og/eller Python. Du har kompetanse til å se et IT-driftscenario fra et smidig utviklingsperspektiv hvor en jobber sprintbasert.  Du har gjerne erfaring med å bruke infrastrucure as code og configuration management verktøy til å rulle ut infrastruktur, samt erfaring med å automatisere manuelle oppgaver.

I tidligere roller har du tilegnet deg kjennskap til Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) eller Google Cloud Platform (GCP), og er ikke fremmed for containerteknologier som Kubernetes og Docker.

I Netcompany vet vi at både personlige egenskaper og faglig kompetanse står sentralt for å lykkes i rollen som arkitekt. Vi ser etter deg som har evne til effektivt å kommunisere rundt valg av tekniske løsninger og beslutningsgrunnlag til kolleger og kunder.

Du både snakker og skriver norsk på et profesjonelt nivå.

Kollegaer å lære av og med

Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og vi vet at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos oss skal du kontinuerlig utvikle deg videre, noe vi sikrer med både mentorordning og et skreddersydd kursopplegg gjennom Netcompany Academy. I det daglige vil du også være del av et sterkt fagmiljø bestående av dyktige og engasjerte kollegaer du vil lære mye både av og sammen med!

Hvem er vi? 
Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. 

Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver. 

Vi tar ansvar, helt enkelt

Hvordan søker jeg? 

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV og eventuelle attester. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.

  • E-post: Netcompany.NO.HR@netcompany.com 
  • Tlf: 24 13 17 50

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Ytterligere informasjon

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører store deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning.

Arbejdssted
Norway
Søg stillingen

Del