Erfaren: Prosjektleder

Job Description

Netcompany er Nordens ferskeste Unicorn-selskap, og vi har et veletablert tech og innovasjonsmiljø. Hos oss jobber man i tverrfaglig team med rådgivere, teknologer og designere ute hos kunde. Vi er i en spennende utviklingsfase hvor vi har behov for flere dyktige Managere.

Er du den rette til å lede et av våre store prosjekter?

Rollen som Manager
Som Manager i Netcompany vil du være med og lede utviklingsteam. Oppgavene vil variere og det vil sjelden være en dag som er lik den andre, men i det store handler vår suksess om at vi lager skreddersydde løsninger som er tilpasset kundens og brukernes behov. Du vil bli en strategisk nøkkelspiller som sikrer fremdrift av prosjektenes planer fra design til implementering gjennom kontinuerlige leveranser, sky og prosessforbedring. Du vil være en sparringspartner i teknologiske veivalg, og gjennomføre kvalitetssikring av kritiske komponenter i utviklingsoppdraget. Du vil spille en svært viktig rolle som motivator for teamet, og gjøre strategiske valg i forhold til metode og behovsavklaringer.

Det er også mulighet for andre oppgaver utenfor leveransen slik som salg, intervjuaktiviteter eller som leder i en av våre faggrupper.

Hvem er du
Til rollen som Manager i Netcompany ser vi etter deg som har et sterkt faglig engasjement og som ønsker å være med på å lage innovative løsninger sammen med våre kunder. Vi ser for oss at du allerede har erfaring med å lede utviklingsteam, samt å utvikle løsninger. Du har et faglig fundament fra systemutvikling og forståelse for forretningsutvikling. Du trives svært godt i lederrollen og har god forståelse for hva som motiverer teamet. Du har omtrent 6 års erfaring, og ønsker nå å ta steget videre og bli med på satsingen i Netcompany.

Fokus på kompetanseutvikling
Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og vi vet at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos oss er din utvikling like viktig for oss som for deg. Vi drar på fagsamlinger og vi møtes i faggrupper. I tillegg har vi et eget Netcompany Academy med et tilpasset kursopplegg, en mentorordning, og du får jobbet sammen med og lært av dyktige kollegaer.

Hvem er vi? 
Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt ogkunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. 

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver. 

Vi tar ansvar, helt enkelt. 

Hvordan søker jeg? 
Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.

  • E-post: hr.no@netcompany.com
  • Telefon:  24 13 17 50

 

Additional Information

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører store deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning.

Arbejdssted
Norway
Søg stillingen

Del