Drupal Developer

Vacatureomschrijving

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan bij Netcompany!
 

Wat ga je bij ons doen?
Als Drupal Developer werk je in één van onze multidisciplinaire teams in een agile/scrum omgeving. Naast een of meerdere front-end developers bestaat het team tevens uit back-end developers, software testers, informatieanalisten en een scrum master/projectleider. In deze rol pak je eigenaarschap en leiderschap in complexe omgevingen, waarin je klantwensen vertaalt naar een ontwerp. Je zoekt daarbij de balans tussen inhoud en gebruiksvriendelijkheid terwijl je software programmeert, test en onderhoudt.

Bij andere werkzaamheden kun je denken aan:

 • controleren en handhaven van het gebruik van de coding standaarden;
 • meedenken over functionaliteit, gebruikersinterface, en architectuur van de applicaties. Dit doe je samen met onze klanten en ervaren collega’s;
 • verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit van onze software;
 • inschatten van de werkzaamheden;
 • het doen van code reviews;

Over jou
Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het programmeren met PHP. Ook heb je enkele jaren ervaring met Javascript, React en/of Angular. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar ervaring in een recente versie van Drupal (versie 8). Als je ook ervaring hebt in Drupal 9 is dit een pré. Je hebt een eigen visie ontwikkeld op het al dan niet toepassen van verschillende technieken, methodes en Design Patterns. Je kan zelfstandig en onafhankelijk werken en kan tegelijk goed functioneren in een team, waar je snel de leiding pakt op het technische vlak. Op het gebied van Drupal ben jij voor je collega’s het aanspreekpunt bij (technische) vragen en problemen. Je vindt het leuk om je visie te delen met anderen en hen te motiveren. Verder heb je een creatieve en positief-kritische blik, waarmee je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze werkprocessen en de groei van ons bedrijf. Je beschikt over gevoel voor humor en teamspirit. 

Je herkent je in de volgende competenties

 • Je bent analytisch sterk en je vindt het leuk om technische puzzels op te lossen;
 • Je bent communicatief vaardig in zowel het Nederlands als Engels;
 • Je vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het succes van Netcompany en je hebt de ambitie om jouw stempel te drukken op onze projecten met maatschappelijke impact.
 • Je bent een teamspeler, maar ook uitstekend in staat om individueel taken op te pakken en succesvol af te ronden.

 

Interesse of meer weten?
Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Iris Treffers iris.treffers@netcompany.com of 0627401154.

Het liefst ontmoeten we je natuurlijk persoonlijk, maar afhankelijk van de huidige situatie kunnen onze sollicitatiegesprekken ook digitaal plaatsvinden.

Wij bieden

 • Een open en informele sfeer in een internationale setting;
 • Netcompany Academy met allerlei ontwikkelmogelijkheden toegespitst op jouw specifieke rol en behoeftes;
 • Leuke sociale activiteiten zoals een Boardgame Night, Summer Night Party of sportdag;
 • Een prachtig kantoor in hartje Delft;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten, met maatschappelijk belang, gaat werken.


Over Netcompany
Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 3000 van de meest bekwame IT-consultants en -developers werkzaam en we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence stimuleert interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er zijn binnen Netcompany verschillende kennisgroepen actief die zich onder andere bezighouden met specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie.


Bij Netcompany geloven we dat een diverse en inclusieve werkplek bijdraagt aan ons succes. Daarom worden alle gekwalificeerde kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, handicap, leeftijd, religie en overtuiging, etnische achtergrond, nationaliteit, genderidentiteit of cultuur. We zetten ons in om een cultuur te creëren waarin we iedereen gelijke kansen bieden.

Arbejdssted
Netherlands
Søg stillingen

Del