DevOps specialist

Functieomschrijving

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan nu bij Netcompany!

Wat ga je bij ons doen?
Word je enthousiast van het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren én onderhouden van webapplicaties? Ben je thuis in Continuous Integration en Continuous Delivery en wil je je verder ontwikkelen op dit vlak? Wil je met de nieuwe technologie werken en richting geven aan het beleid van DevOps?
Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

 • Onderdeel uitmaken van een multidisciplinair ontwikkelteam dat aan verschillende projecten tegelijk werkt;
 • Bijdrage leveren aan het ontwerp en de architectuur van applicaties in projecten;
 • Een breed scala aan open source-technologieën en – hulpmiddelen gebruiken;
 • Het opzetten, begeleiden en optimaliseren van automatische release straten en cloud infrastructuren met onder andere Chef;
 • Ondersteunen van de projectteams bij:
  • het configureren van applicaties en services;
  • (functioneel, integratie, gebruikersacceptatie, performance);
  • het begeleiden en optimaliseren van automatische releases
 • Opzetten van beveiligingsstrategie en kunnen toepassen van de security best practices;
 • Het monitoren van servers/systemen en anticiperen op problemen met behulp van tools van Icinga2;
 • Adviseren over de huidige “practices”; het identificeren van verbeteringen en automatiseren van handmatige processen, zonder de grote lijn uit het oog te verliezen;
 • Identificeren van technologische trends en hun potentiële waarde.


Over jou
Je hebt een technische HBO- of universitaire studie afgerond en een aantal jaren ervaring in (maatwerk)softwareontwikkeling, in rollen zoals softwareontwikkelaar of systeemengineer. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met Continuous Integration en Continuous Delivery en bent bekend met applicatie packaging (bijv. met Docker) en virtual machines. Je hebt kennis van Windows Server, MS SQL Server beheer, Infrastructure Automation en Azure. Ook begrijp je hoe geautomatiseerde UI-, systeem- en regressietesten werken en hoe je die kan inzetten. Je bent ervaren in het gebruik van tools op het gebied van ALM (zoals TFS en Build Server) en infrastructuur (zoals MS Azure en MS AD). Code en scripts kun je lezen en vertalen naar wat het doet.

Verder ben je klant- en oplossingsgericht, beschik je over uitstekende contactuele vaardigheden en kun je je goed uitdrukken in zowel woord als geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt een creatieve en positief-kritische blik, waarmee je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze werkprocessen en de groei van ons bedrijf. Je beschikt over gevoel voor humor en teamspirit.

Interesse of meer weten
Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiters via hr.nl@netcompany.com of 06-11216201.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het liefst ontmoeten we je natuurlijk persoonlijk, maar afhankelijk van de huidige situatie kunnen onze sollicitatiegesprekken ook digitaal plaatsvinden.

Wij bieden

 • Een open en informele sfeer in een internationale setting;
 • Netcompany Academy met allerlei ontwikkelmogelijkheden toegespitst op jouw specifieke rol en behoeftes;
 • Leuke sociale activiteiten zoals een Boardgame Night, Summer Night Party of sportdag;
 • Een prachtig kantoor in hartje Delft;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten, met maatschappelijk belang, gaat werken.

 

Over Netcompany
Netcompany is opgericht in 2000 en inmiddels één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 2500 van de meest bekwame IT-consultants en -developers werkzaam en we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence stimuleert interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er zijn binnen Netcompany verschillende kennisgroepen actief die zich onder andere bezighouden met specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie.

Arbejdssted
Netherlands
Søg stillingen

Del