Consultant

Beskrivelse av bedriften

Har du lyst til å tilegne deg bred IT kompetanse ved å jobbe i et team som utvikler fremtidens digitale løsninger? Da er du kanskje den vi ser etter!  

Netcompany er Nord-Europas raskest voksende IT-konsulentselskap. Vi mener grunnen til dette er at vi leverer gode løsninger til avtalt tid. Vi jobber tett sammen med våre kunder innen både privat og offentlig sektor, der vi lager digitale løsninger som forenkler og forbedrer hverdagen til Norges innbyggere. Dette gjør vi gjennom større IT-prosjekter hvor vi gjerne tar totalansvaret for utvikling av løsningen fra A til Å. Som utvikler hos oss vil du derfor jobbe kodenært i team sammen med hyggelige og dyktige kollegaer i Netcompany, og du vil oppleve et felles eierskap og stolthet til løsningene vi leverer. Programmering, planlegging, kundekontakt og oppfølging, testing og kvalitetssikring er alle eksempler på typiske arbeidsoppgaver hos oss.   

Jobb-beskrivelse

Hvem er du?  

Du er nysgjerrig på ny teknologi og ønsker å tilegne deg breddekompetanse inne IT. Du er villige til å prøve nye ting og bevege deg utenfor komfortsonen, og er motivert til å løfte våre kunders løsninger til nye høyder.  Du liker å samarbeide med mennesker med ulik kompetanse, og forstår at en viktig del av å lære er å stille spørsmål og dele dine tanker med andre. Du har gjennom tidligere arbeidserfaring utforsket ulike programmeringsspråk og fått ulike perspektiver på samarbeid og arbeidsmetodikk. Kanskje har du lederambisjoner eller ønsker å bli en teknisk arkitekt for å ta fremtidsrettede valg av teknologi i prosjekter på sikt?  Det viktigste er at du har potensiale til å bli en dyktig teknolog for fremtiden og ønsker å bruke din kompetanse til å gjøre verden litt bedre!

Videre ser vi for oss at du  

  • Har høyere formell utdannelse innen IT   
  • Har 1-3 års arbeidserfaring  
  • Har programmeringserfaring i Java, C# eller JavaScript  
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig  

Hvorfor jobbe hos oss?  

I tillegg til at du vil jobbe sammen med dyktige folk i et sterkt og innovativt fagmiljø, kan vi tilby følgende:  

  • Flat struktur og lite hierarki  
  • Kontinuerlig utvikling og gode karrieremuligheter   
  • Faglige aktiviteter gjennom vårt kompetanseutviklingsprogram Netcompany Academy, samt pop-up kurs, temakvelder, globale faggrupper,  sertifiseringer og deltakelse på konferanser  
  • Et flust av sosiale aktiviteter som for eksempel fredagspils, kinoklubb, quizgruppe, fotballag, squash, sommerfest, årsfest, årlig vinter- og sommertur  
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser, gode forsikringer og pensjonsordning  

Vi er Netcompany 

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital transformasjon via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning.   

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess, derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos våre kunder tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har stor variasjon i arrangementer, fra brettspillkveld til tur til Jotunheimen, så det er noe for alle og enhver.   

Vi tar ansvar, helt enkelt.   

Ytterligere informasjon

Hvordan søker jeg?   

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester.   

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen.  

  • Telefon:  24 13 17 50  

Tilleggsinformasjon

Vi følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder COVID-19 og kjører store deler av intervjuprosessen digitalt for å bidra til å redusere smittespredning. 

Arbejdssted
Norway
Søg stillingen

Del