Communicatie en Event consultant

Job Description

Wil je je carrière naar een hoger niveau tillen en deel uitmaken van een van de meest succesvolle IT-bedrijven van Noord-Europa? We zijn op zoek naar een ambitieuze communicatie- en event consultant om onze Govtech en Tech Talk (Meetup) evenementen en communicatie hierover in Nederland te stimuleren en coördineren, en daarmee ons merk te helpen versterken. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor een reeks boeiende taken, waarbij je Netcompany helpt onze ambitieuze doelen te bereiken en onze groei voort te zetten.

Essentieel onderdeel van het succes van Netcompany

Bij Netcompany is de basis voor ons succes de kennis van onze medewerkers. Vandaag tellen we meer dan 3.000 medewerkers in Denemarken, Noorwegen, Polen, Engeland, Nederland en Vietnam, en onlangs hebben we nog eens 2.500 medewerkers aan Netcompany toegevoegd door de overname van een in Griekenland gevestigd IT-bedrijf. Onze ambitie is om de komende jaren door te groeien en maatschappij- en bedrijfskritische IT-oplossingen te bieden aan nog meer Europese klanten.

Ambitieuze Communication en Event Consultant

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van ons lokale communicatieplan in nauwe samenwerking met de marketing- en communicatielead en Country Managing Partner in Nederland. Volgens het communicatieplan word je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van onze vele Govtech- en Tech Talk evenementen, dus projectmanagement en het uitvoeren van evenementen is een passie van je.

Daarnaast

 • ben je ambitieus en nieuwsgierig – ook als het gaat om het volgen van de laatste relevante trends en actuele maatschappelijke discussies.
 • Coördineer en leid je communicatietrajecten samen met lokale partners, dus je vermogen om sterke netwerken op te bouwen met belanghebbenden in onze hele organisatie is belangrijk om te slagen met je projecten.

Als je de juiste drive en motivatie hebt, krijg je de beste voorwaarden om je professioneel te ontwikkelen en je carrière te versnellen in een succesvol wereldwijd IT-bedrijf.

Als onze nieuwe communicatie- en event consultant heb je een unieke kans om een centrale rol te spelen voor de zakelijke initiatieven van Netcompany. Dit is een gebied dat hoge prioriteit heeft in ons bedrijf, en dit geeft je de kans om je stempel te drukken op onze activiteiten. We werken in een hoog tempo en pakken elke kans die zich voor doet aan, zodat je zeer snel de resultaten van je werk kunt zien.

Onderdeel van Netcompany’s marketing team

Je werkt nauw samen met het marcom en employer branding team in Nederland, onze Country Managing Partner en de Group Govtech Lead in ons hoofdkantoor in Kopenhagen. Een van je verantwoordelijkheden is om strategisch samen te werken met verschillende belanghebbenden binnen en buiten Netcompany. Je maakt deel uit van een crosscountry team dat sterke communicatieplannen in alle markten wil uitvoeren en leiden.

Dit kun je verwachten:

 • Je bent de lokale lead voor alle Govtech- en Tech Talk evenementen.
 • Je zorgt voor continue afstemming met de communicatie en marketing lead in Nederland en Group lead voor, tijdens en na evenementen.
 • Je stemt de shortlists van sprekers af met zowel de NL lead als Group lead.
 • Je coördineert contacten met lokale sprekers, inclusief het afhandelen van uitnodigingen, praktische zaken, follow-up etc.
 • Je bent verantwoordelijk voor de marketing van de evenementen in Nederland, SoMe, direct mails, het bereik van partners, opdrachtgevers en potentiële werknemers.
 • Je bent verantwoordelijk voor een gestructureerd vervolgproces met het management in Nederland, het identificeren van de meest relevante leads, vervolgstappen, tijdlijn etc.
 • Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van meetings met lokale lead en management in Nederland.
 • Je bent en blijft op de hoogte van de huidige maatschappelijke trends en evenementen, zodat onze Govtech- en Tech Talk evenementen relevant blijven.
 • Je bent eigenaar van het communicatieplan voor Nederland samen met de lead in NL en de Country Managing Partner.

Wordt onze nieuwe collega

Als je succesvol wilt zijn in de rol van onze nieuwe communicatie en event consultant, moet je een sterke drive en betrokkenheid hebben. Je bent gepassioneerd om voorop te lopen in de markt en gemotiveerd zijn om op hands-on en tactisch niveau te werken in een snel veranderende organisatie. Je moet onze sterke basis en merk weten te onderhouden en verder te ontwikkelen, gestructureerd te werk gaan en een sterke boodschap weten over te brengen met respect voor onze business, waarden en cultuur.

We stellen ons voor dat je

 • een relevante hbo-opleiding op bachelor niveau hebt;
 • gestructureerd en detailgericht bent;
 • goed bent in het opbouwen van relaties op alle niveaus, zowel intern als extern;
 • over sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels beschikt, zowel schriftelijk als mondeling;
 • een journalistieke instelling hebt en in staat bent om relevante verhalen te vinden die aansluiten bij grotere maatschappelijke agenda’s;
 • ervaring hebt met het organiseren van evenementen;
 • gemakkelijk nieuwe relaties opbouwt;
 • geïnteresseerd bent in en op de hoogte van trens in de samenleving.

Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie met een communicatie of journalistieke component is een pre.

Wij nemen plezier serieus

Geen enkele andere organisatie in de branche geeft zoveel prioriteit aan sociale activiteiten als wij. We hebben een unieke cultuur met sterke waarden, die we voeden en koesteren. We organiseren legendarische feesten, vrijdagmiddag borrels, teamevenementen en sportactiviteiten, verschillende creatieve evenementen en nog veel meer. We geloven dat we beter presteren als we elkaar kennen en samen plezier hebben.

Is dit iets voor jou?

De startdatum is zo snel mogelijk en we houden doorlopende sollicitatiegesprekken. Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met Sumit Chang via Sumit.Changpinjin@netcompany.com of bel +31 615 352 433.

Bij Netcompany geloven we dat een diverse en inclusieve werkplek een centraal onderdeel is in ons succes. Daarom worden alle gekwalificeerde kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, handicap, leeftijd, religie en overtuiging, etnische achtergrond, nationaliteit, genderidentiteit of cultuur. We streven naar een cultuur waarin we iedereen gelijke kansen bieden.

Arbejdssted
Netherlands
Søg stillingen

Del