Bid Manager til vårt Oslo-kontor

Jobbeskrivelse

Netcompany søker en Bid Manager som kan bidra til at vi leverer de beste løsningene til våre kunder og fortsetter vår suksess! Med base i Oslo er dette en flott mulighet til å bli med i en av de mest spennende, nyskapende og proaktive teknologiselskapene i Norge.

Ansvarsområder

I rollen som Bid Manager i Netcompany vil du ivareta alle aspekter ved tilbud -og anbudsprosesser Netcompany deltar i; alt fra tilbud på samfunnskritiske offentlige kontrakter til rådgivning og håndtering av store leveransekontrakter i privat sektor. Du kan forvente deg at stillingen innebærer følgende:

  • Lede og eie tilbudsprosessen (go/no go) for nye muligheter, tilbudsteam og innspill fra en rekke interessenter
  • Ansvar for relevante kontakter, potensielle kunder og muligheter
  • Risikostyring gjennom hele tilbudsprosessen
  • Utarbeidelse og gjennomgang av avtaler og kontrakter
  • Sørge for at tilbud leveres i tide og er av høy kvalitet
  •  Ad-hoc bistand og rådgivning knyttet til tilbudsprosesser

Deltagelse i kontraktforhandlinger og kommersiell rådgivning vil bli en sentral del av din hverdag, og du vil få direkte kontakt med både kunder, kollegaer og samarbeidsrelasjoner - både nasjonalt og globalt. 

Hvem er du?

Vi forestiller oss at du har høyere utdanning innen juss eller IT, og et sterkt faglig grunnlag innen tilbud, anbudsprosesser og Bid Management. Du har et par års erfaring fra lignende rolle på leverandørsiden eller i et konsulentselskap. Du har solid kontraktserfaring og forstår kommersielle vilkår og prosesser. Du motiveres av konkurranse –og forhandlingssituasjoner.

Videre har du:

  • Gode kommunikasjonsferdigheter
  • Gjerne erfaring med GDPR og deltakelse i forhandlingsprosesser – eller er motivert til å lære dette.
  • Norsk og engelsk på et profesjonelt nivå både muntlig og skriftlig.

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital transformasjon via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget. Vi tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning.  

Vi jobber med noen av de mest spennende, innovative og anerkjente bedriftene i verden. Vårt fokus er å hjelpe kunden med å utnytte teknologi på best mulig måte, og vi er anerkjent for å bidra til å transformere IT-sektoren.

Vårt omdømme er bygget på tryggheten om at Netcompany leverer til avtalt tid og de kjerne kritiske systemene er av høy kvalitet!

Vi har ambisiøse vekstplaner de neste årene, og vil fortsette å vinne og levere viktige og samfunnskritiske prosjekter - dette fører til mange spennende og utfordrende muligheter!

Hvordan søker jeg?  

Om du synes en stilling hos oss høres spennende ut må du gjerne sende inn en søknad der du legger ved CV, karakterer fra universitet/høyskole og eventuelle attester. Søknadsfrist er 15.mai 2022.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om stillingen. 

Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.

Arbejdssted
Norway
Søg stillingen

Del