Bachelorprosjekt 2023

Jobbeskrivelse

Er du på 3. året av IT-studiet og skal skrive bacheloroppgave til våren? Da vil vi høre fra deg!

Vi ser etter bachelorgrupper som ønsker å gjennomføre sitt bachelorprosjekt i samarbeid med Netcompany våren 2023. Gruppen din vil få jobbe på et eget, reelt prosjekt tilknyttet Bydeler Oslo Kommune, som blant annet involverer digitale dashboards, datainnsamling og PowerBI. Underveis i prosjektarbeidet vil dere få oppfølging fra en intern prosjektleder som gir dere råd og veiledning.

Vi ønsker også at bachelorgruppen skal bli kjent med resten av gjengen i Netcompany og inviterer dere selvfølgelig med på alt det sosiale som skjer hos oss!

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som går ditt siste år på en bachelorgrad i informatikk, datateknologi eller lignende, og som kan vise til gode akademiske resultater. Du er nysgjerrig på hverdagen som konsulent, har et øye for kvalitet, tar utfordringer på strak arm og ser løsninger der andre ser problemer.

Hvordan søker jeg?

Vi tar imot søknader fra bachelorgrupper på 4-5 studenter. For å søke laster ett av gruppemedlemmene opp en søknadstekst, samt CV og foreløpig karakterutskrift for alle gruppemedlemmene.

Søknadsfrist: 16. oktober 2022. Vi vurderer søknader fortløpende, så søk gjerne i god tid før fristen!

Kontakt: Hvis du har noen spørsmål om bachelorprosjekt i Netcompany kan du kontakte Julie Stenersen Sunde på juliss@netcompany.com.

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer samfunnsnyttige og forretningskritiske løsninger til spennende kunder som blant annet Oslo Kommune, Møller Mobility Group, Barnevernet og OBOS. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig arbeidsmiljø.

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn. 

Arbejdssted
Norway
Søg stillingen

Del