Sommerjobb 2018

Sommerjobb 2018

Ønsker du erfaring mens du studerer? Netcompany sitt sommerprogram gir deg den muligheten. 

Det er allerede nå mulig å søke på sommerjobb i Netcompany sommeren 2018. 

Sommerjobb i Netcompany innebærer at du vil få muligheten til å jobbe i et reelt kundeprosjekt over seks til åtte uker for en av våre kunder. Du vil jobbe i team sammen med andre studenter i sommerjobb og konsulenter fra Netcompany, og du vil ha en fast mentor som følger deg opp underveis. Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet, så om du ønsker en smakebit av hva dette innebærer i praksis så kan kanskje sommerjobb hos oss kan være noe for deg. Vi er i tillegg genuint opptatt av at det skal være hyggelig på jobb og du vil derfor bli invitert på flere morsomme aktiviteter i løpet av sommeren. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt. Ønsker du å være en del av oss? 

Her kan du lese litt om denne sommerens prosjekter: https://fagblogg.netcompany.no/sommerjobb-2017

Hvorfor sommerjobb hos Netcompany: 

  • Du får prøvd deg som konsulent på et reelt prosjekt 
  • Du får utviklet deg rent faglig innenfor systemutvikling eller interaksjonsdesign 
  • Du får erfare og lære hvordan det er å jobbe i et team med reelle tidsfrister 
  • Du får være med på mange morsomme og sosiale aktiviteter, som for eksempel sommerfest med resten av Netcompany, matkveld, grilling, Escape room og mye annet. 
  • Du får utviklet ditt nettverk og du får nye venner 

Hvem ser vi etter: 

  • Vi ser etter deg som akkurat har påbegynt din mastergrad og er på ditt 4. studierår innenfor informatikk, data, interaksjonsdesign eller lignende 
  • Du har karakterer over gjennomsnittet
  • Du behersker norsk skriftlig og muntlig.
  • Du ønsker å bruke din sommer på å utvikle deg faglig, og skape ett nytt sosialt og faglig nettverk 
  • Du liker å jobbe i team, dele kunnskap og lære av andre

Møt oss gjerne på stand, eller på en av våre bedriftspresentasjoner i løpet av høsten 2017 for å høre mer om hvem vi er og om vi er et sted der du tenker at du kan trives! 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe. 
E-post: Netcompany.NO.HR@netcompany.com
Tlf: 24 13 17 50

Oppstart: omtrent midten av juni 2018
Søknadsfrist: Frist utsatt til 13. oktober - søk gjerne før, vi går igjennom søknader løpende. Husk å legge ved din CV, motivasjonsbrev og dine karakterer. 

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor er alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn. 

Arbeidssted:
Oslo
Hjemmeside:
Søk stillingen