Nyutdannet Interaksjonsdesigner

Nyutdannet Interaksjonsdesigner

Ønsker du å være med og lage morgendagens løsninger innenfor design og brukeropplevelse? Vi ser etter deg som snart er ferdig med din mastergrad og som ønsker å fortsette å lære mer. Vi vet at fagutvikling ikke er noe du avslutter i det du går ut av skolen. Hos oss vil du derfor gå rett inn i Netcompany Academy, og fortsette der under hele din karriere hos oss.

Hvem er vi? 

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. For å kunne levere de beste skreddersydde IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant, og som tar ansvar for alle aspekter av et prosjekt.

Moderne teknologi og smidig metodeverk

Hos oss vil du som designer jobbe som en del av et utviklingsteam ute hos våre kunder. Du vil være med å lage brukervennlige og inspirerende løsninger. Du blir også en del av vårt designteam og får muligheten til å utvikle faget videre. Vi jobber praktisk med alt fra idé, konsept til ferdige løsninger på de fleste plattformer - fra mobil til PC. Vi tar oss av alt fra kartlegging og brukertesting til wireframes, prototyper og ferdig grafikk. En strukturert og godt planlagt og dokumentert designprosess står i fokus, men det er selvsagt de kreative utfordringene som står i fokus for deg som designer.

Faglig utvikling 

Vi investerer mye tid i fagarbeid slik at vi kan være i forkant ved innføring av ny teknologi og være med på å forme hvordan IT-bransjen utvikler seg. Når du starter i Netcompany skal du lære en hel del om hvordan det er å jobbe som konsulent og du vil delta på en rekke aktiviteter, både faglig og sosialt. Vi drar på faghelger med hele selskapet to ganger i året, som består av foredrag og mye sosialt. Du får også delta på kurs og konferanser både internt og eksternt og selvfølgelig være en bidragsyter i et av våre prosjekter. Det er selvsagt også mulig å ta sertifiseringer. Ved siden av vanlig prosjektarbeid arbeider vi også i faggrupper - her har vi blant annet en faggruppe for design og brukeropplevelse som lar deg fordype deg i UX eller tjenestedesign.

Vi har det veldig hyggelig

Hos kundene våre tar vi ansvar og arbeider målrettet, og utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Vi har arrangementer hvor familie og partnere inviteres, vi stiller opp på Holmenkollstafetten, tar en helgetur til Hemsedal, går på kino eller har en tradisjonell lønningspils. Vi mener at vi arbeider best når vi kjenner hverandre og har det moro sammen.

Passer vi sammen? 

For Netcompany er det et helt naturlig valg å rekruttere nyutdannede til de aller fleste av våre stillinger, da studentene gang etter gang har vist seg å ikke bare være rent faglig dyktige, men også lærenemme. Det er ingen tvil om at det å gå ut i fast jobb er en overgang fra studenttilværelsen, og vi opplever at studenter som har studert design ikke bare har den faglige kunnskapen som skal til for å lykkes, men også den pragmatiske holdningen som kreves når man skal forholde seg til både kunder, kolleger og ikke minst nye domener.

Vi søker derfor etter deg som er ferdig med din utdanning våren 2018, som studerer interaksjonsdesign eller lignende, og som ønsker å utvikle deg innenfor dette og styrke design og brukeropplevelse som satsingsområde i Netcompany. Er det slik at du er ferdig med din utdanning allerede nå og ikke har begynt å jobbe enda - da er du også hjertelig velkommen å søke! Vi ser primært etter deg som blir ferdig med din mastergrad, men du er også hjertelig velkommen å søke dersom du snart er ferdig med din bachelorgrad. 

Fra deg ønsker vi:

  • at du kan dokumentere gode resultater fra din bachelor- og mastergrad
  • har en sterk interesse for design og brukeropplevelse
  • at du bevisst ønsker å ta på deg rollen som konsulent
  • at du trives med å jobbe i team.
  • at du har kontroll på designprosessen og de praktiske designferdighetene som skal til for å lykkes i denne jobben 
  • du ønsker å arbeide med interaksjonsdesign og er interessert i å lage innovative løsninger for våre kunder 

Ikke vent med å søke! 

Om dette høres spennende ut kan du sende inn en søknad og legge ved CV, vitnemål og eventuelle attester. Vi ønsker også å se gode eksempler på arbeid og/eller din portefølje.
Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe.
E-post: Netcompany.NO.HR@netcompany.com
Tlf: 24 13 17 50

Oppstart: August 2018 (hvis du er ferdig med studiene allerede er det også mulig å starte allerede i høst) 

Søknadsfrist: 14.09.2017 - søk gjerne før, vi går igjennom søknader løpende

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor er alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn. 

Arbeidssted:
Oslo
Hjemmeside:
Søk stillingen