Nyutdannet utvikler

Nyutdannet utvikler

Ønsker du å jobbe kodenært og være med og lage morgendagens løsninger? Vi ser etter deg som snart er ferdig med studiene og som ønsker å fortsette å lære mer. Vi vet at fagutvikling ikke er noe du avslutter i det du går ut av skolen. Hos oss vil du derfor gå rett inn i Netcompany Academy som er et karrierelangt utviklingsprogram. 

Hvem er vi?

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. I Netcompany er vi stolte av hvem vi er, og hva vi driver med og vi vet at våre ansatte er nøkkelen til å beholde statusen som et av de selskapene innenfor IT som vokser raskest. For å kunne levere de beste skreddersydde IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. 

Vi jobber kodenært

Din oppgave som konsulent i Netcompany vil være å delta i arbeidet med å lage skreddersydde og inspirerende løsninger sammen med våre kunder. Våre teknologiske plattformer er Java, .Net, mobile plattformer, web og de nyeste rammeverkene tilknyttet disse. Sammen med moderne teknologi har vi også fokus på riktig bruk av metodikk. Vi mener det ikke finnes én fasit for arbeidsmetodikk. Om vi arbeider etter Scrum, Kanban, Lean, Scrumban eller noe helt annet er opp til hva som gir mest verdi for kunden og leveransen som gjennomføres. Alle kunder og leveranser er ulike og vil kreve ulik tilpasning. Generelt kan vi si at vi arbeider iterativt, prioriterer oppgaver løpende i samarbeid med kunde og har hyppige leveranser. Som nyansatt konsulent vil du bli kurset i dette og komme inn i trygge rammer i et av våre team.

Intet menneske er en øy

Vi forventer ikke at du vet alt når du starter i Netcompany, men vi forventer at du ønsker å lære mer. Vi investerer veldig mye tid i fagarbeidet slik at vi kan være i forkant av ny teknologi og være med på å forme hvordan IT-bransjen utvikler seg. 

Her er noen eksempler på faglige aktiviteter: 

  • Du blir fra første dag innrullert i Netcompany Academy som er et karrierelangt utviklingsprogram
  • Vi drar på faghelg to ganger i året med hele selskapet enten et sted i Norge eller utenlands
  • Det er selvsagt mulighet for å ta sertifiseringer
  • Ved siden av vanlig prosjektarbeid arbeider vi også i faggrupper. Disse gruppene har ulike fagområder og vi arbeider med erfaringsutvekslinger, casearbeid, dypdykk i nye verktøy og teknologier eller andre temaer 
  • Du vil få din egen mentor som følger deg i ditt karriereløp

Vi trives på jobb

Hos kundene våre tar vi ansvar og arbeider målrettet, men utenfor arbeidstiden har vi mange arrangementer og aktiviteter som styrker fellesskapet på tvers av team og prosjekter. Alle ønsker å trives på jobb, og vi tror på at et inkluderende og positivt arbeidsmiljø er viktig for å oppnå nettopp det. Vi har arrangementer hvor familie og partnere inviteres, vi stiller opp på Holmenkollstafetten, tar en helgetur til Hemsedal, spiller squash, går på kino eller har en tradisjonell lønningspils. Vi mener at vi arbeider best når vi kjenner hverandre og har det moro sammen. Vi møtes også jevnlig for å dele felles interesser som matlaging, spilling, fotografi, musikk og sport.

Passer vi sammen?

Vi søker etter deg som er ferdig med din utdanning våren 2018, som studerer informatikk, data eller lignende og som både ønsker å jobbe med, og videreutvikle deg innenfor systemutvikling. Er det slik at du er ferdig med din utdanning allerede nå og ikke har begynt å jobbe enda, da er du også hjertelig velkommen å søke! Vi ser primært etter deg som blir ferdig med din mastergrad, men du er også hjertelig velkommen å søke dersom du snart er ferdig med din bachelorgrad. 

Fra deg ønsker vi: 

  • at du kan dokumentere gode resultater fra din bachelor eller mastergrad
  • har en sterk interesse for kode 
  • at du bevisst ønsker å ta på deg rollen som konsulent
  • at du trives med å jobbe i team 
  • at du ønsker å arbeide som fullstackutvikler, frontend eller backend utvikler og er interessert i Java og/eller .NET 

Om dette høres spennende ut kan du sende inn en søknad og legge ved CV, vitnemål og eventuelle attester. Ta gjerne kontakt med oss i Netcompany dersom du har spørsmål om stillingen:
E-post: Netcompany.NO.HR@netcompany.com
Tlf: 24 13 17 50

Oppstart: August 2018 (mulig med oppstart tidligere dersom du er ferdig med studiene allerede nå eller til jul) 

Søknadsfrist: 13. oktober - søk gjerne før, vi går igjennom søknader løpende

I Netcompany ønsker vi at de ansatte skal reflektere samfunnet rundt oss og vi ser verdien av å ha en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror at dette er sentralt for vår suksess, og vi inviterer derfor er alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn. 

Arbeidssted:
Oslo
Hjemmeside:
Søk stillingen