Tip en ven om siden

AnnullerMailen blev sendt, tak!
KONTAKT:

Hvis du ønsker at høre mere om web, portaler og samarbejder, så kontakt:

Thomas Cordth
+45 2272 0208
Ring mig op

Har du et spørgsmål? Få en af vores medarbejdere til at ringe dig op.

Web, portal og samarbejde

Hvad enten dine målgrupper er medarbejdere, kunder, borgere, medlemmer eller samarbejdspartnere forventer de alle, at dine portaler formidler information præcist, opdateret og overskueligt. Samtidig forventer de at du giver dem adgang til de funktionaliteter og selvbetjeningsmuligheder, der knytter jeres relation tættere sammen, og gør det muligt at effektivisere samarbejdet til gavn for alle parter.

Netcompany har leveret flere af de mest anerkendte og præmierede portalløsninger i markedet.

Webportaler: En god webportal flytter sig med slutbrugernes behov. Ved hjælp af den rette CMS-platform og udvalgte marketingværktøjer kan vi hjælpe med at drive kunder til din virksomhed, give dem en høj service og skabe loyalitet. Og det er naturligvis en selvfølge, at løsningen skal virke på både PC, tablet og mobil.

Intranet, medarbejderportaler og samarbejde: Dine medarbejdere forventer en digital arbejdsplads med fælles indgang til information, værktøjer, forretningsapplikationer, samarbejde og social networking. Det er der god forretning i, og vi kan rådgive dig i alle aspekter af fremtidens arbejdsplads.

Social Networking: I en vidensbaseret digital verden handler det om at gøre relevant viden og indhold nemt tilgængeligt ved at interagere og tale om det. Vi kan hjælpe dig med at udnytte det store potentiale ved sociale netværk både internt i virksomheden og i forhold til eksterne interessenter.

Ekstranet: Ofte har man behov for at samarbejde i mindre grupper (f.eks. i projekter), med kunder eller med partnere. Vi kan hjælpe din virksomhed med at etablere velfungerende ekstranet, som både skaber bedre processer og øger loyaliteten.

Vi arbejder med adskillige tekniske platforme inden for portaler, og kan derfor rådgive dig om den platform der passer bedst til din virksomheds behov:

  • Web, social og ekstranet: Sitecore, EPiServer, Microsoft SharePoint, Yammer, Adobe AEM, Drupal, Umbraco m.fl.
  • Intranet og samarbejde:  Microsoft SharePoint, Office 365 (O365), GetOrganized, Nintex Workflow, Nintex Forms, EPiServer, Sitecore m.fl.

 

 

Netcompany IT and business consulting A/S ●  Grønningen 17 ● 1270 ●  København K ●  +45 7013 1440 ●    ● cvr 14 81 48 33