Tip en ven om siden

AnnullerMailen blev sendt, tak!
KONTAKT

Vil du høre mere om vores driftkoncept og hvad Cloud Teknologi kan hjælpe dig med, så kontakt:


Holger Brøns Jensen
+45 4173 0187
Send e-mail


Eller:

Tonny Rønnow
+45 4173 0118
Ring mig op

Har du et spørgsmål? Få en af vores medarbejdere til at ringe dig op.

It-drift og vedligehold

  • Vent aldrig på tekniske miljøer til dine projekter!
  • Ikke flere styregruppemøder med udviklingsprojekter og driftsleverandører, som flygter fra ansvar og skriver ekstraregninger
  • Ingen ubehagelige budget overskridelser kombineret med hidtil uset fleksibilitet i forhold til vedligehold og drift

De seneste års teknologiske udvikling har åbnet op for helt nye muligheder i forhold til it-drift og vedligehold. Tiderne, hvor store it-drift- og vedligeholdelsesleverandører blindt roder rundt i applikationer som de får overdraget fra udviklingsprojekter  – er ved at være forbi.

I Netcompany har vi ofte undret os over – hvorledes det er muligt at vente måneder på miljøer, - som vi selv  kunne sætte op på timer. Hvorledes det er muligt at vente måneder på at få re-installeret et stykke middle-ware eller åbnet op for en firewall? Hvorfor tager det uger at migrere fejlrettelser igennem til et produktionsmiljø – og ofte ender det med at bliver dyrere for kunden – end det at udføre selve rettelsen.

Heldigvis kan vi eliminere disse tid- og budgetdræbere – ved at tage sagen i egen hånd. Vi tilbyder nu at tage hele miljøansvaret – og overlade den basale it-drift af servere, databaser og styresystemer til skyen eller specialiserede underleverandører, som vi selv finder.

På den måde kan vi garantere at tekniske miljøer ikke bliver en risiko i vores projekter, hverken i udviklingsforløbet eller i vedligehold/it-drift.
Kom i gang med at opdele din infrastruktur, således at det komplekse miljøansvar overlades til de som har forstand på det og resten gøres klar til basal infrastruktur drift – enten i skyen eller on-premise – eller begge dele.

Netcompany IT and business consulting A/S ●  Grønningen 17 ● 1270 ●  København K ●  +45 7013 1440 ●    ● cvr 14 81 48 33