Tip en ven om siden

AnnullerMailen blev sendt, tak!
KONTAKT

Hvis du vil vide mere om forretningsapplikationer, så kontakt:

Privat sektor:

Gustaf Löfberg
+45 2272 0212
Send e-mail

Offentlig sektor:

Torben Arent
+45 2272 0200
Ring mig op

Har du et spørgsmål? Få en af vores medarbejdere til at ringe dig op.

Selvbetjening og digital servicering

Selvbetjening og digital servicering er ikke længere et nyt fænomen. Både i forhold til det enkelte individ og virksomheden er det i dag ofte foretrukket, at man kan betjene sig selv digitalt. Det kræver dog at selvbetjeningsløsningen lever op til væsentlige egenskaber:

  1. At man føler sig bedre betjent, fremfor at være pålagt det arbejde, som tidligere blev manuelt udført.
  2. Den skal være let forståelig, enkel og intuitiv
  3. At bagvedliggende processer håndteres hurtigt og uden yderligere involvering - løsningen skal gerne integreres direkte med både forretningsprocesser og bagvedliggende it-systemer.
  4. At løsningen er teknisk stabil og altid tilgængelig

At få succes med denne type selvbetjeningsløsninger, kræver et højt niveau af forretningsforståelse, effektiv projektledelse og teknisk sofistikation.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed med selvbetjening og digital servicering?

Netcompany har igennem mere end 10 år vist, at vi sammen med vores kunder hurtigt får forretningsmæssige visioner omsat til konkrete processer, integrationer og arbejdsgange.

Vi arbejder kun med moderne teknologi i Microsoft.NET eller Java Enterprise Edition (J2EE), hvilket giver fremtidssikrede, modulære, skalerbare og fleksible løsninger. Vi har dyb indsigt i styrker og svagheder ved forhåndværende standardprodukter og platforme og forstår at forme en løsning, som passer til virksomheders behov nu og på længere sigt. Vores ekspertise i integration sikrer at selvbetjeningsløsningen er i tæt overensstemmelse med omkringliggende og bagvedliggende systemer.

Netcompany tilbyder at drive projektet og sikrer løbende monitorering, opfølgning og indfrielse af milepæle. En ubrudt række af succesfulde it-leverancer taler sit eget sprog. Netcompanys projektledelse og fokus på rettidig leverance til aftalt tid og på budget danner skole for den danske it-branche.

Vi stiller også gerne med et projektteam, som taler forretningens sprog, har dyb teknisk forståelse og garanterer leverance til aftalt tid og budget. Netcompanys erfaringer og teknologibas understøtter en bred vifte af selvbetjeningsløsninger. Nedenstående er nogle udvalgte eksempler:

  • E-handelsløsninger - Se: E-handel
  • Kundeportaler
  • Borgerportaler
  • Løsninger til servicemedarbejdere
  • Løsninger til kundecenter/kundedialog
  • Løsninger til B2B/bestillingsflow
Netcompany IT and business consulting A/S ●  Grønningen 17 ● 1270 ●  København K ●  +45 7013 1440 ●    ● cvr 14 81 48 33