Tip en ven om siden

AnnullerMailen blev sendt, tak!
Ring mig op

Har du et spørgsmål? Få en af vores medarbejdere til at ringe dig op.

Mobile Applikationer

Smartphones og tablets er blevet hvermandseje. I takt med dette er skabt en forventning hos brugerne om at de kan tilgå den funktionalitet, en virksomhed stiller til rådighed via deres hjemmesider, fra deres mobile devices.

Brugernes krav til mobile løsninger er stigende, og det er ofte ikke nok at lave mobile versioner af virksomhedens hjemmeside. De bedste løsninger har den mobile bruger og funktionaliteten i den mobile platform i centrum. Den rigtige mobile løsning er en strategisk satsning, som skal danne fundament for at skabe konkurrencemæssige fordele.

nøgleprincipper for mobile applikationer?

Netcompanys mobile forretningsløsninger er ofte en anden måde at tilgå væsentlig funktionalitet i f.eks. en selvbetjenings- eller e-handelsløsning. Løsningerne er bygget op omkring en række nøgleprincipper der sikrer værdi samt relevant og brugervenligt indhold for slutbrugeren, samtidig med der fokuseres på etablering af en hurtig og stabil løsning.

Mange mobile forretningsløsninger er afhængige af at kunne tilgå online data i virksomhedens backend systemer. For at sikre en optimal brugeroplevelse skal applikationen kunne integrere på den mobile platforms præmisser, dvs. dataudveksling skal være begrænset, kunne håndtere at være offline og stille data til rådighed hurtigt og sikkert.

Kravene til mobile applikationer udvikler sig meget over tid, derfor det er vigtigt at opbygge en applikation, der er let at vedligeholde, og som passer ind i en agil verden.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed med MOBILE applikationer?

Netcompany hjælper med alt fra rådgivning omkring strategi, funktionalitet og brugergrænseflade til teknisk implementering og integration til backend systemer.

Vores erfaringer med mobile applikationer dækker både native løsninger til Iphone,  iOS, Android og Windows Phone, udviklet specifikt til den enkelte mobilplatform, og web-løsninger der gør det muligt at udvikle og vedligeholde en løsning på tværs af platforme.

Netcompany IT and business consulting A/S ●  Grønningen 17 ● 1270 ●  København K ●  +45 7013 1440 ●    ● cvr 14 81 48 33