Tip en ven om siden

AnnullerMailen blev sendt, tak!
KONTAKT

Hvis du ønsker at høre mere om vores Microsoft Cloud løsninger, er du velkommen til at kontakte:

Tonny Rønnow
+45 4173 0118
Send e-mail

Kim Clausen Agerskov
+45 2538 5539
Ring mig op

Har du et spørgsmål? Få en af vores medarbejdere til at ringe dig op.

Cloud Computing

I tæt samarbejde med Microsoft kan Netcompany tilbyde implementering og rådgivning omkring Microsofts Cloud platform. Dette gælder, når din virksomhed vil udnytte færdigpakketeret funktionalitet fra Office 365, som SharePoint Online, Exchange Online, Lync Online og den velkendte office-pakke i skyen. Eller, når din virksomhed vil udnytte potentialet i skyen til skræddersyet applikationer eller migrering af eksisterende forretnings- og webapplikationer til skyen - baseret på Windows Azure platformen.

Tendensen til cloud computing og udnyttelse af skyen haf haft voldsom fremmarch de seneste år i danske virksomheder. Gennem brugen af Windows Azure og Office 365 sikres din virksomhed billig drift, der samtidig tilbyder høj performance, stor skalerbarhed og høj oppetid, hvor Netcompany og Microsoft fjerner kompleksisteten for it-opsætning. Med cloud computing er der igen kommet fokus på forretningen frem for teknolgi.

Gennem brug af Wndows Azure Platformen og Microsoft Online Services oprettes en driftsikker og prisbillig platform hos Microsofts globale datacentre. Med elastisk kapacitet betaler din virksomhed udelukkende for den kapacitet, som der er behov for på et hvert givent tidspunkt.

Nøgleprincipper for succes med cloud computing?

Cloud fjerner it-driften som begrænsende faktor - og sætter forretningen i førersædet. Det bliver muligt at minimere driftsopgaverne og frigøre tid til mere strategiske it-projekter.

  • Peak belastning - forretningen kan sætte turbo på salg og kundeservice uden at afvente en dyr og langsom skalering af it-ressourcer - og it bliver et værktøj, som skalerer transparent til robust og stabilt at håndtere øget succes.
  • Hurtigere implementering af nye projekter - tiden fra idé til gevinsten kan høstes minimeres ved at projekter ikke skal vente på udviklings- og produktionsmiljøer.
  • Idéer kan afprøves med lav risko - den lave initiale investering gør det muligt at afprøve andre idéer, hvis det ønskede forretningsresultat opnås
  • Omkostningsreduktion i drift - Business case til gode idèer begrænses ikke af dyre driftomkostninger. Adgang til nyeste teknologi uden store opstartsomkostninger
  • Øget samarbejde og nye forreningsmodeller - processer udvides til at indkludere de tjenester, som samarbejdspartnere udbyder i skyen, og virksomheden kan selv udbyde tjenester som nye forretningsmuligheder
  • Leverancesikkerhed og højere kvalitet - oprettelse og vedligehold af miljøer er en gennemgående risiko mod leverance til tiden og kvaliteten af udviklings- og testforløb hos Netcompanys projektportefølje. Denne risiko minimeres gennem cloud-samarbejde med Microsoft.

Sådan kan vi hjælpe din virksomhed med cloud computing?

Migrering af løsninger til skyen: Netcompany kan på kort tid hjælpe din virksomhed med at migrere eksisterende løsninger til skyen, således at I hurtigt kan realisere de fordele der kommer med en platform i skyen, som skalerbarhed, oppetid, performance, samt reducerede driftsomkostninger.

Application Management: Netcompany tilbyder løbende alle dicipliner inden for Application Management herunder support og vedligehold af din virksomheds cloudløsninger. Dermed kan I fokusere på at udvikle jeres forretning uden at it bliver en begrænsende faktor.

Skræddersyet løsninger i skyen: Netcompany har lige siden opstarten fokuseret på at levere forretningskritiske systemer. Vores brede erfaring inden for udvikling af forretningsapplikationer tager vi med op i skyen. Således at de markante fordele, der forekommer ved cloud også bliver inkluderet i din virksomheds forretningskritiske applikationer, hvad enten de bliver implementeret på Windows Azure Platformen, Office 365 eller Microsoft Dynamics CRM Online.

Konfiguration af færdigpakketerede løsninger: Office 365 platformen og Microsoft Dynamics CRM Online tilbyder funktionalitet, som kan tages i brug. Disse platforme er udviklet til at sikre strømlinet kommunikation, videndeling og samarbejde i din virksomhed med stor tilgængelighed, omfattende sikkerhed og forenklet it-administration.

  • Give medarbejderne intranetadgang og muligheder for effektivt samarbejde
  • Reducere rejseudgifter via online-møder og effektive online-samarbejdsværktøjer
  • Professionel tilgang til sikkerhed omkring e-mails og dokumenter
  • Give medarbejderne adgang til e-mail og dokumenter, uanset hvor de befinder sig og på en økonomisk attraktiv måde

Netcompany er i 2010 blevet kåret til "Årest Azure Partner" af Microsoft, som et bevis på Netcompanys kompetence og fortsatte dedikation til Microsoft Cloud platformen.

Netcompany IT and business consulting A/S ●  Grønningen 17 ● 1270 ●  København K ●  +45 7013 1440 ●    ● cvr 14 81 48 33