Tip en ven om siden

AnnullerMailen blev sendt, tak!
KONTAKT

Hvis du vil vide mere om forretningsapplikationer, så kontakt:

Privat sektor:

Gustaf Löfberg
+45 2272 0212
Send e-mail

Offentlig sektor:

Torben Arent
+45 2272 0200
Ring mig op

Har du et spørgsmål? Få en af vores medarbejdere til at ringe dig op.

Forretningsapplikationer

Forretningsapplikationer var før i tiden forbundet med store kernesystemprojekter, ERP-projekter eller mainframeudvikling.

I dag vil de fleste virksomheder foretrække et mere dynamisk og forretningsorienteret it-systemlandskab - hvor det at indfri forretningsfordele er i højsædet og hvor portaler, dedikerede standardpakker og applikationer sammenvæves ved hjælpe af serviceorienteret integration.

 

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed med forretningsapplikationer?

Netcompany har igennem mere end 10 år vist at vi endog i meget komplekse virksomheder hurtigt etablerer et overblik over forretningens behov og prioritet samtidig med at vi har respekt og detaljeret indsigt i modelleringen af hver enkel forretningsproces og dennes systemunderstøttelse.

En udbrudt række af succesfulde it-leverancer taler sit eget sprog. Netcompanys projektledelse og fokus på rettidig leverance til tid og på budget danner skole for den danske it-branche.

Netcompany bygger forretningskritiske forretningsapplikationer på moderne teknologi i Microsoft .NET eller Java Enterprise Edition (J2EE), hvilket giver fremtidssikrede, modulære, skalerbare og fleksible løsninger. Den moderne teknologi giver også løsninger som understøttes af et væld af tredjepartsprodukter, og en stor lokal og global udviklingskompetence. Alle Netcompanys forretningsapplikationer er baserede på SOA principper, hvor funktionalitet eksponeres som web services. Dette gør det usynligt for resten af systemlandskabet, hvilken platform forretningsapplikationen er baseret på.

Vi stiller således med et projektteam, som taler forretningens sprog, har dyb teknologisk forståelse og garanterer leverance til aftalt tid og budget.

Netcompany’s erfaringer og teknologibase, understøtter en bred vifte af forretningsapplikationer. Nedenstående er kun nogle udvalgte eksempler:

 

  • Selvbetjeningsløsninger
  • Planlægningssystemer
  • Masterdata management systemer
  • Applikationer/moduler for specialiserede forretningsregler
  • Fokuserede og målrettede økonomisystemer
  • Kundehåndtering (CRM)
Netcompany IT and business consulting A/S ●  Grønningen 17 ● 1270 ●  København K ●  +45 7013 1440 ●    ● cvr 14 81 48 33