Tip en ven om siden

AnnullerMailen blev sendt, tak!
Kontakt

Hvis du vil høre mere om vores ERP-løsninger, så er du velkommen til at kontakte:

Carsten Andersen
+45 4173 0173
Ring mig op

Har du et spørgsmål? Få en af vores medarbejdere til at ringe dig op.

ERP-system

ERP-systemer har længe været et standardbegreb i it-verdenen for bagvedliggende systemer, som håndterer økonomi, logistik etc. Det har længe været en kendt sag at implementering og ændringshåndtering af et ERP-system oftest er en dyr og langsommelig affære.

Det laver vi om på.

ERP-systemer skal i dag gentænkes – knyttes tæt op i mod den standardfunktionalitet, som de tilbyder – og anvendes i sammenhæng med mere fleksible og kundevendte teknologier.

Netcompany tilbyder unikke markedsledende løsninger, som anvender standard ERP-systemer i kombination med portaler, CRM og andre mere kunderettede systemer

succes med Microsoft dynamics ax og Microsoft dynamics NAV

I Netcompany arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skabe den bedste ERP-løsning, baseret på Microsoft Dynamics AX eller på Microsoft Dynamics NAV, der løfter forretningen videre og giver medarbejderne større glæde og tilfredshed i deres arbejde. Når vi designer vores løsninger tager vi et holistisk afsæt, for at sikre bred accept af løsningen i organisationen. Vi tager udgangspunkt i forretningens processer og kombinerer disse med mulighederne i Microsoft Dynamics AX 2012. Det giver umiddelbare og hurtige gevinster:

  • Medarbejderne er nøglen til en succesfuld Microsoft Dynamics implementering - tag brugeradoption af løsningen alvorligt.
  • Foretag investering i såvel system som medarbejdere.

  • Fokuser på at skabe en proces, hvor medarbejderne løbende præsenteres for fremskridt med Microsoft Dynamics løsningen, fremfor en proces, hvor medarbejderne kun involveres i starten og slutningen af projektet.

  • Sikre fælles forståelse af løsningen inden implementering.

  • Tag udgangspunkt i medarbejderens rolle og opgaver i virksomheden, og hvilke informationer der er relevante for netop deres rolle.

  • Implementér kun processer og integrationer, der sikrer høj datakvalitet.

  • Arbejd kontinuerligt på procesforbedringer, der understøtter anvendelsen af Microsoft Dynamics standardfunktionalitet i en så høj grad som muligt.

  • Giv ledelsen nogle rapporteringsværktøjer, der giver et operationelt overblik over forretningen, hvor det er muligt at reagere proaktivt i forhold til kunder, projekter og markedet.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed med microsoft dynamics ax?

Netcompany har kompetencer, der har hjulpet nogle af landets største virksomheder med implementering af Microsoft Dynamics løsninger. Vi optimerer jeres arbejdsgange og integrerer til jeres eksisterende systemer. Vi arbejder tæt sammen med jer som kunde, fra start af analysearbejdet til succesfuld udrulning i organisationen. Vi fokuserer løbende på at gøre løsningen til medarbejderens foretrukne redskab i dagligdagen.

Har din virksomhed en af de tidligere versioner af Microsoft Dynamics , har vores konsulenter meget erfaring med dels at supportere disse dels at hjælpe jer over på den nyeste version.

Vores erfaring med Business Intelligence, CRM, portaler, integration og forretningsapplikationer gør os til en yderst kompetent og pålidelig leverandør af forretningsdrevne ERP-løsninger, hvor vores brede erfaring med andre systemer, gør os i stand til at integrere og sikre optimal udnyttelse af disse.

Hos Netcompany er vores mål at implementere Microsoft Dynamics AX 2012 og Microsoft Dynamics NAV. Systemerne giver virksomhederne en hurtig, nem og fleksibel løsning til at understøtte forretningen. En løsning, som kan udvikle sig i takt med forretningens krav, og som ikke kræver konstant vedligehold. Vi har erfaringen og kompetencerne til at hjælpe din virksomhed med at komme hurtigt i gang med at komme over på en moderne, omkostningseffektiv og brugervenlig Microsoft ERP-platform inden for den aftalte tid og økonomi.

Netcompany IT and business consulting A/S ●  Grønningen 17 ● 1270 ●  København K ●  +45 7013 1440 ●    ● cvr 14 81 48 33