Tip en ven om siden

AnnullerMailen blev sendt, tak!
KONTAKT

Hvis du vil høre mere om Enterprise Arkitektur/Teknisk arkitektur, så er du velkommen til at kontakte:

Gustaf Löfberg
+45 2272 0212
Ring mig op

Har du et spørgsmål? Få en af vores medarbejdere til at ringe dig op.

Udvalgte referencer

Enterprise arkitektur / Teknisk arkitektur analyse

Netcompany tilbyder arkitekturanalyser som giver svar på konkrete udfordringer her og nu samt input til optimering af it-arkitekturen på længere sigt.

Netcompany arbejder både med den klassiske tekniske arkitekturanalyse, som tager udgangspunkt i de tekniske krav og med Enterprise Arkitektur, som starter med forrretningens krav og følger disse hele vejen ned til både projektkataloget og den underliggende tekniske arkitektur.

Fællesnævneren for begge metoder er at vi i Netcompany udnytter vores erfaringer fra implementeringsprojekter, således at arkitekturanalysen ikke kun bliver en teoretisk betragtning, men en håndgribelig og realistisk handlingsplan, som Netcompany kan hjælpe til med at realisere.

hvordan kan vi hjælpe med en Enterprise Arkitektur analyse?

Netcompany anbefaler Enterprise Arkitektur benyttes som et centralt værktøj til at finde de relevante tiltag og projekter, som skal sættes i gang i de kommende år, og at den indledende analyse holdes kort og fokuseret. Frem for halve til hele års analyse, kan de vigtige svar findes på 4-6 uger - ved at tage udgangspunkt i virksomhedens erfaringer med hvilke de centrale problemstillinger er. Dernæst analyseres de centrale problemstilinger og med baggrund i virksomhedens strategi og processer fremfindes de bedste løsninger.

Denne tilgang kalder vi for pragmatisk Enterprise Arkitektur og den kan bruges af ledelsen til at sikre:

  • At man gennemfører de projekter, der giver størst forretningsværdi
  • At der er sammenhæng mellem forretningsstrategi og it-projekter
  • At alle it-projekter bygger på de samme retningslinjer

Slutprodukter fra den pragmatiske Enterprise Arkitektur er:

  • en reference arkitektur, som giver retningslinjer for hvor og hvordan funktionalitet implementeres
  • et prioriteret projektkatalog, som viser hvilke systemtiltag der bør udføres over de kommende 2-3 år
  • en detaljeret projektplan og et overordnet design for det første års projekter

 Hvordan kan vi hjælpe med en Teknisk arkitektur analyse?

Netcompany tilbyder også klassisk teknisk arkitekturanalyse, hvor fokus ligger på at sikre en effektiv teknisk arkitektur på tværs af systemlandskabet eller inden for udvalgte områder. Den tekniske arkitekturanalyse dækker portalarkitektur, integrationsarkitektur, proces- og workflowarkitektur, applikationsarkitektur, applikations konsolidering, udviklingsarkitektur samt drifsarkitektur etc.

Teknisk arkitektur analysen konkretiserer det teknologiske perspektiv i en Enterprise Arkitektur til noget håndgribeligt, realiserbart og realistisk.

Netcompany anvender moderne best-of-breed arkitektur principper, som tager udgangspunkt i at .NET og Java benyttes om underliggende teknisk platform i virksomheden, og at portaler og andre applikationer integreres med fagsystemer (herunder ofte SAP samt Microsoft Dynamics) for effektivt at understøtte processerne.

Netcompany IT and business consulting A/S ●  Grønningen 17 ● 1270 ●  København K ●  +45 7013 1440 ●    ● cvr 14 81 48 33