Tip en ven om siden

AnnullerMailen blev sendt, tak!
KONTAKT

Hvis du vil vide mere om CRM, så kontakt:

Nikolai Nimann Nielsen
+45 2272 0217
Ring mig op

Har du et spørgsmål? Få en af vores medarbejdere til at ringe dig op.

Microsoft CRM / xRM - Customer Relationship Management

Netcompany har hjulpet nogle af landets største private og offentlige virksomheder med deres CRM-systemer. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, for at skabe nogle unikke løsninger.

Interessen omkring CRM - Customer Relationship Management - er steget voldsomt de seneste år. Der fokuseres stadig på at indfri store forretningsfordele ved at systematisere og effektivisere - men nu med bevidstheden om, at løsningerne i højere grad skal omfavne brugernes pragmatiske behov. Dette for at sikre at systemerne rent faktisk bliver brugt konsekvent. Samtidig stilles der ekstra høje krav om at de projekter der igangsættes, skal indfri forretningsfordelene inden for meget kort tid.

Microsoft Dynamics CRM platformen er i dag en førende platform, som netop er meget intuitiv, fleksibel og som hurtigt kan indfri forretningens forventninger. Platformen anvendes af over 1. mio. brugere og bruges ikke længere kun til salg, service og marketing. Baseret på den succesfulde "motor" og brugergrænseflade har Microsoft skabt en xRM-platform, som giver mulighed for at holde styr på enhver form for relation og arbejdsgang. Det kan være alt fra bygninger, biler, personale/HR-sager, borgerservice i det offentlige over til tilskudsadministration, medlemmer og meget mere.

Platformens store fleksibilitet gør at det er virksomhedens behov, der sættes i centrum og med udgangspunkt i de forretningsmæssige krav sættes en løsning sammen, der præcist løser kravene. CRM / xRM-platformen giver samtidig unik mulighed for at bevare tidligere investeringer i andre systemer i virksomheden via fleksibel integration med disse.

Nøgleprincipper for succes med CRM

I Netcompany arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skabe unikke Microsoft CRM-løsninger, der løfter forretningen videre og giver medarbejderne større tilfredshed i arbejdet med vores kunder. Vores løsninger følger en række fundamentale nøgleprincipper, der tager et holistisk udgangspunkt for at sikre bred accept af løsningen i organisationen og som giver umiddelbare og hurtige gevinster.

  • Medarbejderne er nøglen til en succesfuld CRM-løsning - tag brugeradoption af Customer Relationship løsningen alvorligt
  • Foretag investeringen i såvel system som medarbejdere
  • Fokuser på at skabe en proces, som sikrer at der samles information om hver enkel kunde, der kan tages konkret action på
  • Implementér processer og integrationer, der sikrer høj datakvalitet
  • Følg kontinuerligt op på kundeloyalitet via en pragmatisk proces. Det "koster" langt mindre at holde en eksisterende kunde loyal og tilfreds end at vinde og skabe nye kunder
  • Giv ledelsen rapporteringsinstrumenter som giver overblik over forretningen, så der kan reageres proaktivt i forhold til eksisterende kundeportefølje og markedet

Nøgleprincipper for succes med xRM

I Netcompany fokuserer vi meget på at arbejde tæt sammen med vores kunder, for at sikre en smidig og nem implementering af forretningsapplikationer. I dialog med forretningen og it sikrer vi at der er fuldt overblik over det der skal løses. Mens arbejdet med tilretninger af xRM-platformen pågår, sørger vi for at inddrage virksomhedens it-medarbejdere direkte i projektet, således at de i størst mulig omfang har mulighed for at stå for dagligt vedligehold efterfølgende:

Med xRM-platformen fra Microsoft opnår virksomheden følgende fordele:

  • Én platform, som er nem at vedligeholde og som virksomheden kan bygge sine fremtidige løsninger på
  • Lavere TCO på udvikling af nye forretningsapplikationer
  • En brugergrænseflade, der er velkendt for brugerne, og giver minimum af brugertræning
  • Muligheden for at være agil i forhold til forretningskrav og dermed kort "time to market"

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed med CRM / xRM?

Netcompany har hjulpet nogle af landets største private og offentlige virksomheder med Microsoft CRM og xRM løsninger, der optimerer arbejdsgange og integrerer til de eksisterende systemer. Vi er med kunden helt fra opstart af analysearbejdet til succesfuld udrulning i organisationen. Vi fokuserer løbende på at gøre løsningen til ledelsens beslutningsstøtteværktøj og medarbejderens foretrukne redskab i dagligdagen.

Hos Netcompany handler CRM-systemet og xRM-platformen om at give virksomhederne en hurtig, nem og fleksibel løsning til at understøtte forretningen. Et CRM-system fra Microsoft er fleksibelt og kan dermed let tilpasses i takt med forretningens udvikling. CRM-systemet kræver derfor ikke knstant vedligholdelse af virksomhedens it-afdeling.

Det er ikke en tilfældighed at Microsoft har kåret os som "Årets Microsoft Dynamics CRM partner" hele fem gange i henholdsvis 2006, 2008, 2009, 2010 og 2012.

 

  

 

Netcompany IT and business consulting A/S ●  Grønningen 17 ● 1270 ●  København K ●  +45 7013 1440 ●    ● cvr 14 81 48 33