Tip en ven om siden

AnnullerMailen blev sendt, tak!
KONTAKT

Hvis du vil vide mere om Business Intelligence, så kontakt:

Thomas Cordth
+45 2272 0208

Business Intelligence

En effektiv, brugervenlig og integreret Business Intelligence (BI) løsning kan forbedre din virksomheds resultater ved at understøtte bedre beslutningstagning på tværs af hele organisationen. For at Business Intelligence udløser det fulde potentiale er det ikke kun topledelsens behov der skal understøttes, men i lige så høj grad alle øvrige medarbejdere, som har behov for beslutningsstøtte i de daglige arbejdsopgaver. 

Nøgleprincipper for succes med Business Intelligence

Beslutningsstøtte til rette tid - at få beslutningsgrundlaget i rette tid og kontekst er ofte essentielt for at kunne reagere operationelt. Ved at give de forskellige beslutningstagere nem, hurtig og løbende indsigt i egne og virksomhedens forhold, er det muligt at drive effektiv og hensigtsmæssig handling i de enkelte led i virksomheden.

Business Intelligence er for alle i virksomheden - de tider er ovre, hvor Business Intelligence kun var for de få indviede analytikere. I dag anvendes BI i stort omfang af alle medarbejdertyper via brugervenlige værktøjer, som gør det nemt og intuitivt at indhente, analysere og arbejde med de relevante informationer.

Det nødvendige beslutningsgrundlag - beslutninger skal træffes på baggrund af pålidelige og relevante data. Data hentes i virksomhedens forskellige operationelle systemer og "vaskes", beriges og renses for fejl og dubletter, hvorefter de stilles til rådighed på en intuitiv måde.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed med Business Intelligence?

Vores store erfaring med portaler, integration og forretningsapplikationer, gør os til en yderst kompetent og pålidelig leverandør af forretningsdrevne BI løsninger, hvor vi bl.a. leverer inden for følgende dicipliner:

  • Data Warehousing - Datawarehouse
  • Performance Management
  • Dashboards og rapportering
  • Master Data Management
  • Integration med ERP- og forretningsapplikationer

Den teknologiske platform vi arbejder med involverer typisk et eller flere af følgende produkter:

  • Microsoft SQL Server (med analysis, integration og reporting services)
  • Microsoft Office Excel og PowerPivot
  • Microsoft PerformancePoint Services (en del af Microsoft SharePoint i Enterprise versionen)
  • Microsoft SharePoint Server

Derudover har vi stort kendskab til andre BI platforme fra f.eks. SAS, SAP, IBM, Oracle m.fl. og kan derfor hjælpe din virksomhed med at komme hurtigt i gang med at komme over på en mere omkostningseffektiv og brugervenlig Microsoft BI platform.

Netcompany IT and business consulting A/S ●  Grønningen 17 ● 1270 ●  København K ●  +45 7013 1440 ●    ● cvr 14 81 48 33